Dagens Horoskop: Tirsdag 30. Juni

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne tirsdagen vil du forandre på noe i hverdagen, men du vet ikke helt hvordan du skal gjøre det. Det handler om å gjenoppta kontakten med en person, men denne personen er ikke i vennekretsen din, så det blir vanskelig å få det til å fungere på en naturlig måte.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen blir en veldig rolig dag. Du småpusler hjemme uten å stresse. Det finnes en hel del du vil rekke å gjøre i dag, men samtidig vil du ikke kjenne på noe press. Dagen blir bra, spesielt om du unngår nyheter, samtaler eller personer som kan gjøre deg opprørt.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne tirsdagen prøver du å fikse opp i et kinkig dilemma. Du har vridd og vent på dette problemet lenge, uten å finne en bra løsning på det. Kanskje du bør ta et steg tilbake og begynne helt på nytt igjen? Iblant er en ny start den enkleste løsningen på et problem.

Krepsen 21/6-22/7

Du lever i nuet og tenker ikke så mye på fremtiden, for deg er det her og nå som gjelder, noe som gjør at du ganske ofte sier eller gjør ting som du angrer på i etterkant. Det er spesielt en person du har en komplisert relasjon til og som du sårer uten å ville det.

Løven 23/7-22/8

I dag har du mulighet for å gjøre en forandring. Svelg stoltheten din og slutt å være så vanskelig. Om du vil omgås med denne personen, må du ta initiativ. Om du er dårlig på å foreslå ting, så er vennen din enda dårligere på det. Men for vedkommende handler det mer om at han/hun er usikker under sitt selvsikre ytre.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes humor, varme og glede i denne tirsdagen. Du er uvanlig glad akkurat nå, og du virkelig stråler. Mennesker vil være med deg og du nyter virkelig å være i sentrum for all oppmerksomheten.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en ganske stressende dag der fokuset ligger på å rekke alt du skal ha gjort. Det mangler ikke på arbeidsoppgaver selv om det er sommer, og mye ekstra har havnet på ditt bord. Kvelden handler om vennskap og om å lytte til andre.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en annerledes tirsdag der du får brukt fantasien din til å løse problemer. Du liker å ha mye å gjøre og det gjør at du ser på denne perioden av året som en morsom utfordring, snarere enn et problem. Kanskje kommer dine eventyrlige sider frem i dag?

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om familien og om de du elsker. Det blir en herlig dag som byr på latter, morro og nærhet. I løpet av dagen innser du hvor heldig du egentlig er. Det er ikke alltid du er like takknemlig over alt du har i livet, men i dag får du virkelig øynene opp for alt du har rundt deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne tirsdagen ønsker du å fokusere på deg selv og ting som du synes er gøy og interessante, men dagen blir ikke helt som planlagt. En venn har det ikke bra og på en eller annen måte blir du også inndratt i dette dramaet. Her gjelder det å benytte seg av både sjarm og diplomati.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag tar du det virkelig med ro og du nyter å ikke stresse. Dagen kan handle om en kortere utflukt, litt god mat og koselig omgang. Det blir en herlig energigivende dag. I løpet av ettermiddagen endrer du ukas planer i siste minutt.

Fiskene 19/2-20/3

Du er stolt og det viser seg i dag. Du vil ikke helt tilgi en person som har vært nonsjalant mot deg, til tross for at denne personen har bedt om unnskyldning. Egentlig ligger det ikke i Fiskenes natur å være langsint, men akkurat nå påvirkes du av jorden og jordtegn er veldig langsinte.

Powered by Labrador CMS