Dagens Horoskop: Tirsdag 30. April

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Aprils siste dag innledes med en ganske så tøff test som du må være veldig nøye med om du skal klare. For øvrig blir det en morsom og ganske så utfordrende dag. Kvelden byr på koselig selskap og litt ekstra god mat.

Tyren 20/4-20/5

Nå handler det om å nyte den kommende sommeren. Nå er vinteren offisielt over og som Tyr nyter du litt ekstra denne tiden på året. Du tilbringer så mye tid du kan utendørs idag og du er ekstra lykkelig om du har en hage eller balkong å pusle med.

Tvillingene 21/5-20/6

I løpet av tirsdagen blir du stilt til veggs av en kollega som ikke har så høye tanker om din kompetanse. Du blir skikkelig sint for at denne personen er så trangsynt og ikke klarer å tenke utenfor boksen. Han/hun skal alltid ha ting på sin måte ellers blir han/hun opprørt og skaper dårlig stemning.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes en sult i deg som kan ha med jobb å gjøre, men mest sannsynlig handler det om kjærlighet og følelser. Som singel føler du deg klar for et forhold, men du vil ikke ha hvem som helst. Du tenker ikke gi opp troen på at det skal bli dere to.

Løven 23/7-22/8

Livet ditt er komplisert akkurat nå. Du savner hverken en flørt eller oppmerksomhet, men den personen du aller helst vil være nær, er mer fokusert på karrieren enn på våren og kjærligheten. Du må ikke gi opp, dette er en varm person, men det tar tid å lære å kjenne denne personen ordentlig. Kvelden blir litt vill.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er ganske var på å ikke vise følelsene dine ovenfor en sjef som ofte går for langt i sin måte å kritisere på. Han/hun er alt annen en fintfølsom og det kommer du til å merke idag. I løpet av denne tirsdagen får du også høre et rykte som gjør deg litt tankefull.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en utfordring å våge å sette spørsmålstegn ved en kollega ettersom han/hun nesten alltid gjør samme feil når han/hun ikke er forberedt nok, og nå syns du det er på tide å si ifra. Kvelden handler om våren, familien og om å kose seg.

Skorpionen 23/10-21-11

Du kryper til korset idag når du innser at du har gjort en feil. Det er egentlig ikke en alvorlig feil, men du skjemmes over det, ettersom du anser deg selv som erfaren nok til og ikke rote det til på denne måten. Kvelden blir koselig men med litt drama.

Skytten 22/11-21/12

Du tar flere bra beslutninger idag. Du opptrer uvanlig moden i en ganske så tøff situasjon. Du har innsett at du faktisk ikke er helt uskyldig i denne konflikten, snarere er det du som er triggeren i hele situasjonen. Kvelden blir morsom og litt gal.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en fantastisk dag som byr på overraskelser, masse latter og en hel del funderinger over fremtiden. I løpet av dagen oppdager du at du føler veldig sterkt for en person og det gjør deg litt overrasket. Kvelden blir fortryllende og veldig gøy.

Vannmannen 20/1-18/2

Du burde ikke sette deg på så høy hest som du gjør idag. Du har vært i samme situasjon som kollegaen din før og du vet hvor komplisert dette problemet kan være. Hjelp heller denne personen istedet for å irritere deg over han/henne. Det kommer du til å vinne på i lengden. Kvelden blir koselig.

Fiskene 19/2-20/3

Det finnes en risiko for at du sier for mye idag. Du pleier ikke være den som åpner deg opp, men det finnes en lengsel inni deg etter å få være ærlig uansett hva konsekvensene blir. Det er noe i luften som får deg til å være mer utfordrende enn du pleier å være.

Powered by Labrador CMS