Dagens Horoskop: Tirsdag 23. Mars

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en tøff start på dagen, men etter lunsj kjennes alt bedre. Det virker som om du går gjennom en slags prøvelse, en test eller trening av noe slag i løpet av formiddagen, og du stiller høye krav til deg selv for å lykkes.

Tyren 20/4-20/5

Det er ingenting du ikke rekker i dag. Du er effektiviteten selv, og blir selv imponert over egen energi. I løpet av ettermiddagen får du prøve noe nytt, og det gir deg masse. Kvelden handler i stor grad om en hobby.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tvinger deg selv til å være effektiv, selv om hele kroppen skriker etter å ta det med ro. Du kjenner at du ikke har levert i det siste, og det gjør deg litt bekymret. Kvelden handler om en personlig utfordring.

Krepsen 21/6-22/7

Du tar én ting av gangen i dag, og det er nok lurt ettersom du er ganske distré og synes det er vanskelig med mange baller i lufta samtidig. I løpet av dagen får du feedback på noe du avsluttet forrige uke. Du synes at sjefen din er unødvendig pirkete.

Løven 23/7-22/8

Du tvinger deg selv til å ikke si noe, selv om det er vanskelig. Du vil protestere og vise hvor misfornøyd du er med en beslutning, men du anser at det ikke vil være til din fordel. I dette tilfellet så agerer du basert på logikk, fremfor følelser, og det viser hvor mye du har vokst.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en lang, men produktiv dag der du får sjansen til å teste ut ulike idéer. Du elsker friheten til å kunne være spontan, og samtidig strukturert. En kollega roser deg for dine idéer.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å vise styrke, selv om du føler at du mangler nettopp dette. Det å kunne sette opp en fasade som skjuler dine egentlig følelser er kritisk for at du skal lykkes med dette prosjektet. Kvelden byr på varierende aktiviteter.

Skorpionen 23/10-21-11

Det er noe beregnende over ditt stjernetegn akkurat nå. Mars plassering gjør deg uvanlig slu. Du tenker flere steg frem, og agerer etter en langsiktig plan. I løpet av ettermiddagen får du et råd som du ikke bør se bort ifra.

Skytten 22/11-21/12

Det er en herlig energi i ditt stjernetegn akkurat nå, så ta vare på den. Gjennom å være både sterk og fokusert kan du lykkes der du tidligere har mislykkes. Kvelden handler om å være ærlig om det du føler, og oppriktig mot vennen din.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er litt seig i dag, og uansett hvordan du prøver å peppe deg selv, så har du vanskeligheter med å komme i gang. Du lar deg overraske av støtten fra en venn. Denne personen ser hvor trøtt du er, og både gjør og sier de rette tingene for at du skal føle deg bedre.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å være effektiv og sette visse personer på plass. Du har en del kolleger som tar seg veldig store friheter, og du føler at det er opp til deg å markere hvor grensen går. Kvelden handler om en personlig utfordring.

Fiskene 19/2-20/3

Du må øve på hvordan du kommuniserer. Akkurat nå prater du og vennen din bare rundt hverandre. Det er som om dere har vanskeligheter med å lytte til hva den andre vil si. Kanskje det er bedre å lytte fremfor å prate i dag.

Powered by Labrador CMS