Dagens Horoskop: Tirsdag 21. Juli

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du tar tak i et prosjekt som egentlig ikke er ditt, men et familiemedlem sitt. Det handler om at han/hun er for stolt til å be om hjelp, men du ser at han/hun er i desperat behov for litt veiledning og en avlastning. Kvelden blir tidlig ettersom du er ganske så ferdig.

Tyren 20/4-20/5

Denne tirsdagen har du uvanlig mye energi og den bruker du på å gjøre en del ting du har påbegynt denne våren. Du liker orden og struktur, og i dag får du en hel del av det. Kvelden blir interessant og informasjonsrik.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har en tendens til å male deg inn i et hjørne og deretter vet du ikke hvordan du skal ta deg derifra. I dag tvinger du deg selv til å ha en backup plan i tilfelle din vanlige plan går til skogen. Du har innsett at det alltid er bra å helgardere seg.

Krepsen 21/6-22/7

Denne tirsdagen passer du på å gjøre ting du synes er gøy uten krav eller gjøremål. Det blir en herlig og bekymringsfri hverdag der du nyter livet og venner. Kvelden handler om en konflikt som er på vei til å trappe seg opp.

Løven 23/7-22/8

Du er i et strålende humør denne tirsdagen og du tar flere bra initiativ for å prøve å finne ut av det. Det som begynte så bra de første sommerukene, har nå utartet seg til å bli en masse drama og misforståelser. Selv om du liker drama, blir dette litt for mye, selv til deg å være.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne tirsdagen prøver du å tenke praktisk. Du pleier være veldig logisk i din måte å resonere på, men av en eller annen grunn, funker ikke den delen av hjernen som den skal i dag. Om du nå ikke kan bruke logikk, prøv med magefølelsen og intuisjonen din istedet.

Vekten 23/9-22/10

Du får en hel del skryt av en venn eller kollega i dag, noe du blir veldig stolt over. Du har innsett at det iblant kan være verdt å legge ned den ekstra tiden eller det ekstra engasjementet bare for at resultatet skal bli litt bedre.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag prøver du å slippe unna noe som du synes er kjedelig, men det gjør bare at du drar på deg flere oppgaver. Iblant er det bedre å ta tyren ved hornene enn å prøve å unngå det som er tøft.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om vennskap, kjærlighet og å strekke ut en hånd til andre. Du har innsett at det har blitt en del konflikter mellom deg og noen av vennene dine og at du kan være den som redder dere ut av dette problemet. Spørsmålet er om du vil ta på deg ansvaret som megler.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir ikke helt som du hadde håpet på. Det skjer mye rundt deg akkurat nå, så du har litt vanskelig for å henge med i svingene. Grupper bygges og splittes. Par blir uenige, og sammen igjen, uten at du helt har lagt merke til hva som har skjedd. I dag blir du oppdatert på livet til en venn, og du blir sjokkert over hvor mye som har skjedd.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å ta tak i et hjemmeprosjekt som du ikke har rukket de siste ukene. Du synes det er herlig å jobbe med hendene og det er trolig en kontrast til ditt vanlige arbeid. Kvelden handler om fremtidsdrømmer.

Fiskene 19/2-20/3

Du nyter dagen og passer på å hvile deg skikkelig. Akkurat nå skjer det ikke så mye i livet ditt, men du liker det rolige tempoet og at det stilles så få krav til deg. Kvelden byr på litt saftig sladder.

Powered by Labrador CMS