Dagens Horoskop: Tirsdag 17. Mars

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag får du mulighet for å jobbe under litt friere former. Dette passer deg utmerket, ettersom det tillater deg å legge opp dagen din litt som det passer, istedenfor at du må anpasse deg andre.

Tyren 20/4-20/5

Dagen i dag blir mer stressende enn du hadde trodd, med tanke på hvor lite det er å gjøre på jobb. Til tross for lav arbeidsbyrde, blir du tvunget til å stresse, ettersom det ser ut til å være et høyt fravær på arbeidsplassen din akkurat nå. Kvelden handler om å pusle hjemme.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er ganske så dårlig på å ta kritikk akkurat nå. Du vil bare høre det som er positivt og du skiller målbevisst fra det du opplever som negativt. Sjefen din prøver å hjelpe deg med å forbedre deg innen visse områder, men det er vanskelig å jobbe med en person som vegrer å lytte.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å se fremover og ikke uroe seg for mye. Krepsen er av natur ganske urolig av seg og derfor bør du begrense ditt inntak av nyheter akkurat nå. Prøv å fokusere på det du vet og på de oppgavene du har foran deg, istedenfor å jage deg selv opp over ting du ikke kan påvirke.

Løven 23/7-22/8

Du tar et steg tilbake og prøver å se objektivt på den situasjonen du befinner deg i akkurat nå. Det kan være vanskelig, ettersom du er så følelsesmessig bundet til det du går igjennom. En venn har litt sladder å komme med, og du blir glad for forstyrrelsen.

Jomfruen 23/8-22/9

Om du ikke føler deg helt bra, bør du virkelig holde deg hjemme i dag. Horoskopet ditt antyder at du er i ferd med å bli forkjølet eller få vondt i magen. Hold deg hjemme og ta vare på deg selv!

Vekten 23/9-22/10

Du er ganske så standhaftig i dag, og det overrasker kollegene dine. De var helt sikre på at du ville trekke deg, men en påvirkning fra Solen gir deg både viljen og motet til å gjennomføre denne utfordringen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en behaglig dag som ikke byr på spesielt mange utfordringer, men som er harmonisk og fylt med koselige stunder. Ta vare på denne tiden, hvor tempoet er betraktelig lavere enn ellers. Du har behov for en mental pause.

Skytten 22/11-21/12

I dag vil du vise dine kolleger at du er en person med sterk integritet. Det blir en spennende dag der du utfordres til å gjøre ting du ikke er så bekvem med, men som du vet at du har behov for å lære deg. Du har en veldig flink mentor til å hjelpe deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Tirsdagen handler om å ta igjen for det tapte. Det kan være snakk om jobb, en form for trening eller en hobby. Det blir en utviklende dag der du føler at du endelig begynner å finne tilbake til den formen du har lett etter en stund. En beskjed fra en bekjent lyser opp dagen din.

Vannmannen 20/1-18/2

På jobben oppstår det en ganske så tøff situasjon, som involverer et engasjement fra din side. Du har egentlig ikke tålmodighet til å ta deg av denne personen, men samtidig har du ikke hjerte til å si nei til han/hennes spørsmål om hjelp.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å utfordre seg selv og å prøve å tenke fremover. Det blir en morsom og utviklende dag hvor du får mulighet for å teste ut en ny oppgave. Du innser at det ser morsommere ut når andre gjør ting, enn når du må gjøre det selv.

Powered by Labrador CMS