Dagens Horoskop: Søndag 29. Desember

Slik blir din søndag!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne søndagen får du mulighet for å være en god venn for noen som har problemer som den trenger å lufte med noen. Det blir en bra dag og en herlig kveld. For nyforelskede Værer består livet av mye romantikk akkurat nå.

Tyren 20/4-20/5

I dag handler det om å være sosial, men også om å gjøre noen kupp. Kanskje leter du etter noe til nyttårsaften. Du liker tanken på å lage god mat og sette på deg noe fint på en spesiell kveld. For Tyren er luksus det beste som finnes.

Tvillingene 21/5-20/6

Du unngår en person som omgir seg med negativ energi og som har en tendens til å dra alle ned i sitt private mørke. Han/hun pleier å være ganske negativ, men nå som denne personen har hatt så lite å gjøre en god stund, blir denne personen helt uutholdelig.

Krepsen 21/6-22/7

Du har en koselig søndag å se frem til. Du omgås med familien og sammen begir dere dere ut på eventyr. Det kan være snakk om en lang gåtur i skogen med pølsegrilling, skitur eller andre utendørsaktiviteter.

Løven 23/7-22/8

Akkurat nå har du masse energi og den bruker du utendørs. Uansett om det er sport eller bare vanlige utendørsaktiviteter du bruker dagen på, så er det en bra måte å bli kvitt all energi, slik at du sover godt om natten. Det finnes en person som du har tatt opp kontakten med mer og mer.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å si ja til luksus og det er ingenting du har problemer med. Du elsker salg, ettersom det ofte gir deg mulighet for å kjøpe ting som du vil ha, men som du pleier å være for dyrt for deg. Om kvelden unner du deg litt hjemmeluksus.

Vekten 23/9-22/10

Du er i et ganske så lunefullt humør og du får lett utbrudd for små ting. I bunn og grunn handler det om at du har problemer med Månens posisjon, som påvirker deg sterkt akkurat nå. Kvelden handler om sladder som grenser til ærekrenkelse.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir morsom og givende. Du har mange ulike aktiviteter foran deg, og du holder et høyt tempo hele dagen. Kvelden handler om vennskap og om å styrke tilliten mellom deg og en venn.

Skytten 22/11-21/12

Du tar ingen risikoer i dag. For deg er det bedre å spille med sikre kort og vite hva du har, enn å sjanse og tape, for noe du helst ikke vil ha. Det er ganske ulikt Skytten å være såpass forsiktig, men akkurat nå blir du påvirket av jorden.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å våge og sjanse litt. Du tar sjeldent risikoer, men akkurat i dag vinner du mye på å klatre ut av din egen komfortsone. Det finnes en person som interesserer deg, men han/hun venter på at du skal ta første steget, noe du sjeldent gjør. Kanskje er det din tur til å jakte...

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å være aktiv og om å gjøre ting som du liker å gjøre, som matlaging, utendørsaktiviteter eller et eller annet prosjekt av noe slag. Om kvelden legger du deg tidlig, du er veldig trøtt for tiden.

Fiskene 19/2-20/3

Søndagen handler om vennskap og om å stole på hverandre. Det blir en bra dag i fortrolighetens tegn. Det er lenge siden du åpnet deg deg opp på denne måten. Det begynner med et enkelt hei og ender med en fullstendig følelsesmessig utladning.

Powered by Labrador CMS