Dagens Horoskop: Onsdag 27. Februar

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du holder ikke et veldig høyt tempo på jobb idag og det er fordi du ikke føler deg helt i form. Det kan være en forkjølelse eller bare det faktum at du er veldig trøtt. En kollega påpeker feil ved det du gjør og det finnes en risiko for at du blir sint og at dere starter en diskusjon.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir en ganske koselig dag uansett om du har fullt opp eller ikke gjør så mye. Du fokuserer på det som skjer her og nå og grubler mye over det som har vært eller over fremtiden. På kvelden er det familie som gjelder.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er så alvorlig som du kan være denne onsdagen og visse av kollegene dine blir faktisk litt urolige for din mangel på humor idag. Det skjer mye på jobb som er uhørt viktig for deg og da vil du ikke tulle det til ved å virke useriøs.

Krepsen 21/6-22/7

Du er utslitt idag. Du vil at det skal skje noe gøy i livet ditt, men akkurat nå er det veldig lite som skjer. Om du vil ha action så får du skape det selv. Ta litt initiativ og ta med deg noen venner og finn på noe.

Løven 23/7-22/8

Det finnes en uro i tegnet ditt akkurat nå. Du er redd du skal gå glipp av noe fordi du er bortreist eller ikke kan være hjemme akkurat nå. Du trenger ikke bekymre deg, det er ikke mye som skjer blant venner eller familie.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er umotivert og sint idag og sinnet ditt kommer fra planeten Uranus. En forandring er på vei inn i livet ditt og det er den du føler på. Jomfruen har, som resten av jordtegnene, vanskeligheter med å takle forandringer.

Vekten 23/9-22/10

Du drar deg unna for å si sannheten til en venn. Du er urolig for at han/hun skal bli sint selv om du er ærlig. Det handler om en tillit som du har brutt og en person som er falsk. I løpet av ettermiddagen får du et bra økonomitips.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er en person som sjeldent takker nei til en utfordring, men idag unngår du å si ja når en sjef spør om du vil være med på et veldig omfattende men interessant prosjekt. Du har rett og slett ikke tid til et slikt engasjement i livet ditt akkurat nå.

Skytten 22/11-21/12

Du klenger deg fast ved en drøm du har, uten å merke at det allerede er for sent. Du burde åpne øynene for andre muligheter og ikke klamre deg fast ved noe som allerede er dødt. I løpet av ettermiddagen omgås du med en venn du ikke ser så ofte.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen idag byr på både en begynnelse og en slutt for din del. Du avslutter et prosjekt, en reise eller kanskje et oppdrag av noe slag, men du begynner også på en lang, men metodisk klatring mot et nytt mål. En venn savner deg og vil treffes.

Vannmannen 20/1-18/2

Idag nyter du virkelig nuet. På jobb er alt rolig og du kan endelig fokusere på et prosjekt du er veldig interessert i, men som er ganske så tidkrevende. Kvelden handler om et kjært gjensyn.

Fiskene 19/2-20/3

Du er ikke i det hele tatt villig til dele med deg av dine hemmeligheter. En venn prøver å presse deg på detaljer som har med følelsene dine å gjøre, men du er stille som en mus. Du vet at vennen din har vanskelig for å holde munn selv om han/hun vil. Ikveld har du tett kontakt med en person du er skikkelig tiltrukket av.

Powered by Labrador CMS