Dagens Horoskop: Onsdag 15. April

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å samarbeide med en kollega du vanligvis ikke jobber med. Dette kan enten gå veldig bra eller veldig dårlig. Det handler mye om hvor mye plass dere gir hverandre. Kvelden blir veldig koselig.

Tyren 20/4-20/5

Du tar deg selv i å savne en person du ikke får sett så mye akkurat nå. Husk at dere fortsatt kan holde kontakten, selv om dere ikke får møttes ansikt til ansikt.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er urolig for en venn som har vært så mye syk i det siste. Vis at du bryr deg ved å spørre denne personen hvordan han/hun egentlig har det. Kvelden blir koselig, men litt utenom det vanlige.

Krepsen 21/6-22/7

Du tenker mye på en person du ikke får sett så ofte, den siste tiden har du faktisk sett litt mer av denne personen. Si til denne personen at du tenker på han/henne og at du kunne ønske du kunne se denne personen enda mer.

Løven 23/7-22/8

Du blir veldig irritert på en person som alltid vil gjøre ting på sin måte, og som aldri anpasser seg etter deg. Enten det er snakk om et familiemedlem eller en god venn, synes du det er viktig at man lytter til hverandre og prøver å finne en gylden middelvei som passer for dere begge.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag passer du på å gjøre ting du vanligvis ikke rekker å gjøre. Du blir fornøyd med resultatet og du føler at du faktisk vokser når du tar mer ansvar. Kvelden blir morsom og fysisk krevende.

Vekten 23/9-22/10

Onsdagen handler om små detaljer og det gjelder å være forsiktig. Det er lett å miste ting som er små, men viktige. I løpet av ettermiddagen får du en beskjed av noe slag fra en av sjefene dine. Dette får deg til å fundere over sommeren.

Skorpionen 23/10-21-11

Du prøver å anpasse deg nye vaner, men det er ikke så lett. Akkurat nå er du urolig for fremtiden og du ønsker å forandre på det som skjer her og nå. I løpet av onsdagen får du en beskjed som gjør det enklere for deg å planlegge fremover.

Skytten 22/11-21/12

Du er i godt humør denne onsdagen. Det meste går som du vil og du føler at du begynner å få litt kontroll over hverdagen, til tross for at den er ganske så ulik det som pleier å være normalen for deg. Om kvelden treffer du en venn.

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdagen handler om familien og om å omgås med dine nærmeste. Uansett om du jobber, har fri eller jobber hjemmefra, så blir det en produktiv dag der du får mye gjort. Kvelden handler om en idrett, hobby eller fysisk aktivitet av noe slag.

Vannmannen 20/1-18/2

Akkurat nå er du veldig fokusert på ting du vil gjøre. Men ikke glem å spørre familien din hva det er de faktisk ønsker å gjøre også. I løpet av dagen får du en beskjed som gjør deg både nervøs, glad og stolt.

Fiskene 19/2-20/3

I dag jobber du med et prosjekt som kommer til å gi deg langsiktige resultater. Fisken pleier vanligvis ikke begi seg ut på slike langsiktige planer, men akkurat nå føles det ut som en god idé å tenke litt fremover.

Powered by Labrador CMS