Dagens Horoskop: Onsdag 13. Mars

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er ikke i humør til å høre unnskyldninger idag. Det har vært en tung, men allikevel givende start på uka så nå vil du bare kjøre på uten å tenke så mye. Idag blir du testet og resultatet avhenger litt av dagsformen.

Tyren 20/4-20/5

Du uroer deg for en venn eller slektning som er veldig stresset idag. Selv om du vet at du ikke kan gjøre så mye for å støtte han/hun, føler du deg stresset selv. I løpet av dagen får du gode nyheter som har med jobb å gjøre. Du føler at du endelig er på rett vei.

Tvillingene 21/5-20/6

Akkurat nå drar du igang en masse prosjekter på jobb og det gjelder å være først ute med å få tak i godbitene. Du har en masse positiv energi akkurat nå, så sørg for å utnytte den på best mulig måte. Kvelden byr på annerledes aktiviteter.

Krepsen 21/6-22/7

Idag har du sjansen til å vise litt ekstra omtanke for en person du bryr deg veldig mye om. Han/hun er stresset og irritert, men du vet hvordan du skal få denne personen til å le. I løpet av dagen plukker du frem din sjarmerende og uimotståelige side.

Løven 23/7-22/8

Du er en person som liker når det skjer mye i livet ditt, men akkurat nå er det litt vel mye drama til, selv for deg å være. En stor grunn til at det blir for mye, er at du er følelsesmessig innblandet i disse intrigene og det sliter på deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Du forteller en person at du virkelig setter pris på han/hun og det tolkes som en kjærlighetserklæring, noe som ikke var meningen. Prøv å være tydeligere på hva du mener.

Vekten 23/9-22/10

Onsdagen handler om en ting, som forstørres opp til enorme proporsjoner og helt plutselig er en masse mennesker innblandet. Du vet ikke helt hvorfor det ble sånn her, men du innser at hele problemet har eskalert.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tror du er smart, men idag møter du en person som er enda smartere enn deg. Det handler om at dere to konkurrerer mot hverandre i noe som ikke engang burde være en konkurranse, men heller et samarbeid og du føler at du er i ferd med å tape.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir litt roligere enn starten på uka, selv om du fremdeles er litt grinete på en kollega som synes du har oppført deg feil. Egentlig har han/hun ikke gjort noe, det er bare det at dere har ulike oppfatninger om hvordan man skal reagere i visse situasjoner.

Steinbukken 22/12-19/1

Du innser at det kommer til å bli en tung dag på mange måter. Du får en positiv beskjed når det gjelder jobb, men når det gjelder det private er det mye frem og tilbake mellom venner som forventer for mye av deg. Du føler at du ikke har energi til å engasjere deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har mye du skulle ha sagt til en kollega idag, men den tiden dere har sammen er begrenset, så det er bra om du klarer å uttrykke deg klart og tydelig når dere først møtes. Akkurat nå har du en tendens til å si din mening på en måte som gjør at det lett kan mistolkes.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en interessant dag der en intrige tar en helt ny vending. Du er bare delvis innblandet i dette dramaet og kan derfor forholde deg litt mer objektivt enn hva visse andre kan. Ettermiddagen handler om en fritidsinteresse eller en sport.

Powered by Labrador CMS