Dagens Horoskop: Mandag 3. Februar

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne mandagen gjelder det å henge med allerede fra start, ellers kommer du til å henge etter. Prøv å sørge for å være uthvilt og ikke slurve med frokosten, for du må kunne fokusere ordentlig om formiddagen.

Tyren 20/4-20/5

I dag er det mye å gjøre, og tiden flyr avsted. Du er ganske så fornøyd med din egen jobbinnsats når du avslutter dagen. Kvelden handler om å komme ikapp med en hel del mindre prosjekter hjemme. Du føler at du vil få orden på papirer og alt annet som ligger og slenger hjemme.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag vegrer du deg for å lytte til en kollega, til tross for at han/hun kommer med bra tips og råd. Det handler om at du opplever henne som en besserwisser og derfor ikke helt orker lytte til rådene hennes. Her gjelder det å svelge stoltheten og dra nytte av de fordelene du får.

Krepsen 21/6-22/7

Mandagen starter veldig tregt, det kan til og med være at du ikke har det så bra og holder deg hjemme i dag. Det finnes en indikasjon på både trøtthet og matthet i tegnet ditt. Om du jobber, så prøver du å ikke stresse for mye.

Løven 23/7-22/8

Du har behov for at noen lytter til problemene dine, så du vender deg til en person som egentlig er skikkelig dårlig på å komme med råd. Av en eller annen grunn, respekterer du denne personens meninger veldig mye og du føler deg trygg på denne personen.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne mandagen prøver du å være nøytral i en konflikt på jobb, men det er vanskelig ettersom du inni deg har en veldig sterk mening om hvem du sympatiserer med. I løpet av ettermiddagen, skjer det noe som gjør deg glad.

Vekten 23/9-22/10

I dag vil du ikke stresse, men sjefen din er av motsatt oppfatning. Han/hun synes du skal øke tempoet enda mer. Dette kan føre til en diskusjon eller at du gjør som sjefen din sier, men blir sur istedenfor. Her kan det være bra å prøve å gi sjefen din litt konstruktiv tilbakemelding på hans/hennes lederskap.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om en valgmulighet, men også om muligheten for å ikke ta et valg. Du vet at det kan være vanskelig å bestemme for andre, så det beste er kanskje å vente til alle de innblandede kan få være med å bestemme.

Skytten 22/11-21/12

Unngå å diskutere private ting med en kollega som du vet at har vanskelig for å holde munn. Han/hun kommer bare til å føre hemmelighetene dine videre, og du kommer til å føle deg så skuffet. Iblant er det bedre å holde tankene for seg selv.

Steinbukken 22/12-19/1

Du får en litt treg start på denne mandagen, men etter lunsj får du opp tempoet igjen. Det er bra for deg å ha noe å jobbe mot, uansett om det er et mål du selv har satt deg eller om det er et mål som noen andre har bestemt.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes ingenting du kan si for å ta tilbake det du har sagt til en kollega når du var sint. Det du kan gjøre, er å prøve å sette en strek over hendelsen og sørge for at det ikke skjer igjen.

Fiskene 19/2-20/3

Du unngår et samtaleemne fordi du vet at det kan bli følsomt. Akkurat nå er du forvirret og vet ikke helt hva du vil, men du vet at det er meningsløst å si noe til din partner, for da blir han/hun bare urolig. Det er bedre å tenke over saken, til du virkelig vet hva du føler.

Powered by Labrador CMS