Dagens Horoskop: Mandag 16. Mars

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen inneholder både uro og forventninger. Akkurat nå går du og håper på en forandring som kan gi deg den sjansen du fortjener. I løpet av dagen kommer en form for beskjed, spørsmålet er bare om det er det du har gått og håpet på.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir roligere enn du hadde håpet på. Takten på jobb har gått fra å være relativt høy til veldig lav på kort tid. Nå handler det mer om å sørge for at alt fungerer så smidig som mulig, men også om å utvikle og fornye nå når det finnes tid for det.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er rastløs. Du har behov for en utfordring, men mye av det som interesserer deg, er umulig akkurat nå. Prøv å finne en ny hobby som fungerer selv i disse tider. I løpet av dagen kan sjefen din komme med et ultimatum.

Krepsen 21/6-22/7

Du uroer deg for mye akkurat nå. Det handler om å ta dagen som den kommer og ikke planlegge for langt frem i tid. I løpet av dagen lykkes du med å overvinne visse motganger og det føles bra. Du får endelig svar på et spørsmål du har lurt på over lengre tid.

Løven 23/7-22/8

Dagen blir kanskje ikke så utviklende som du hadde håpet på, men den blir koselig og du lærer å kjenne nye personer. I dag gjelder det å være våken og holde hodet kaldt, for du samarbeider med veldig intelligente mennesker akkurat nå.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er tro mot deg selv, noe som vil gjøre at du kommer deg litt nærmere målet ditt. Ærlighet kan koste og det er prisen du må betale i dag. I løpet av mandagen kan det også oppstå en ganske så rar situasjon der du løper på en gammel bekjent ved en tilfeldighet.

Vekten 23/9-22/10

Dagen byr på variasjon og masse latter. Det blir en bra start på uka. I løpet av ettermiddagen tvinges du til å avlyse visse planer på grunn av rådende omstendigheter. Du synes det er tøft å måtte anpasse deg, men du gjør det beste ut av situasjonen.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag føler du deg ikke helt i form. Du føler deg ikke helt i stand til å jobbe, men samvittigheten din tilsier at du må. En venn har et problem som han/hun trenger hjelp til å løse. Spørsmålet er om din erfaring fra liknende situasjoner kan være til noe hjelp her.

Skytten 22/11-21/12

Du er god på å si nei til både ekstraarbeid og venne akkurat nå. Du foretrekker å være hjemme så mye som mulig. Nærheten til familien og partneren din gjør deg rolig. Om kvelden drømmer du deg bort til sol og sommer, og du prøver så smått og planlegge hva du ønsker å gjøre.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen går litt opp og ned. Planene dine må endres på og det gjør at du må tenke deg godt om. En overraskelse venter deg i dag. Du vet ikke helt hvordan du skal håndtere denne situasjonen ettersom du egentlig ikke er vant med overraskelser, men akkurat dette gjør deg veldig glad.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes en målbevissthet og en ro i horoskopet ditt akkurat nå. Du holder fokuset fremover og tenker ikke så mye på det som har vært. I løpet av dagen får du mulighet for å ta et valg som kan forandre hverdagen de nærmeste ukene.

Fiskene 19/2-20/3

Du er i godt humør akkurat nå. Du har slakket ned tempoet og du kan være så lat du bare vil uten å få dårlig samvittighet for det. I dag tar du deg selv i å tenke på en person du ikke har sett på lenge.

Powered by Labrador CMS