Dagens Horoskop: Lørdag 30. November

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er litt stresset denne lørdagen. Du har lovet å hjelpe en slektning, men du innser at det blir dårlig med tid om du skal rekket alt annet du har planlagt også. Spørsmålet er om slektningen din aksepterer at du hjelper han/henne en annen gang istedet.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen handler om familien, om god mat og om å omgås med hverandre. Det blir en bra dag der fokuset ligger på å ta vare på hverandre. I dag mottar du morsomme nyheter som har med en slektning å gjøre. På kvelden skjemmer du bort dine nære og kjære litt ekstra.

Tvillingene 21/5-20/6

Du sikter høyt i dag og det gjør at du når de målene du vil. Det var lenge siden du kjente deg så sikker på deg selv. Mars har inntatt en posisjon som bedrer din selvfølelse. I løpet av ettermiddagen får du et koselig kompliment.

Krepsen 21/6-22/7

Du bruker penger på noe helt unødvendig i dag og etterpå angrer du deg. Det handler mer om et rent impulskjøp som du burde kunne stå imot, men akkurat nå er du ekstra svak for impulser og reagerer mer på følelser enn logikk.

Løven 23/7-22/8

Du omgås slekt og venner i dag. Det blir en morsom dag og en interessant kveld. Av ren tilfeldighet møter du på en venn i en uventet sammenheng. Å plutselig se denne personen igjen, vekker en masse følelser du trodde var døde. Du foreslår at dere skal møtes igjen på kvelden.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er ingenting som stopper deg akkurat nå. Du er driftig, målbevisst og veldig fokusert. Det kan ha med å gjøre at julen nærmer seg. Selv om du elsker julen, får du en viss prestasjonsangst fordi du så gjerne vil at alt skal være perfekt. Slapp av med en gløgg istedenfor å bruke tid på små bagateller.

Vekten 23/9-22/10

Lørdagen handler om å vise tillit. Hvordan skal vennen din kunne åpne seg opp om du ikke du vil åpne deg opp for han/henne? Du må innse at tillit er gjensidig og utvikles over tid.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har mye du må få gjort og det meste må bli gjort innen kort tid. Akkurat nå avskyr du alle gjøremål. Du vil bare slappe av, være med venner og ta det med ro. Husk at det går an å kombinere de to tingene!

Skytten 22/11-21/12

Livet ditt er som en tøff berg og dalbane akkurat nå. Det ene sekundet er du på topp, mens neste sekund føler du deg trist og deprimert. Som Skytte har du et større behov for frihet enn mange andre og du kjenner behovet blir sterkere i takt med at mørket vokser.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en underlig og litt magisk dag. Du løper tilfeldigvis på en venn i dag og dere innser hvor mye dere har savnet hverandre. Dette kan bli begynnelsen på noe bra. Kvelden blir villere enn dine vanlige lørdagskvelder.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er i godt humør denne lørdagen. Du er sjarmøren selv og føler deg uvanlig uthvilt og harmonisk. I løpet av dagen omgås du med familien og dagen byr på masse julestemning. Kvelden handler om å sikte mot nye mål. Du planlegger våren sammen med resten av familien.

Fiskene 19/2-20/3

Du er ikke så harmonisk som det kan virke utad. Inni deg er det litt av et kaos hvor du kjemper mot tanker om forandring og opprør. Du pleier ikke være så forvirret, men en rekke hendelser den siste tiden har ført frem til at du føler det sånn her.

Powered by Labrador CMS