Dagens Horoskop: Lørdag 22. Mai

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det har skjedd en del den siste uken, så i dag tar du det med ro for å fordøye alle inntrykk du har fått. Det blir en bra dag med fokus på familie eller nære venner. Kvelden handler om å gjenoppleve gamle minner.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en fin lørdag, selv om du har lagt en del planer. For deg handler dagen stort sett om å krysse av på en mental liste over alt du vil få tid til. Kvelden blir interessant og du deler tanker og idéer med vennene dine.

Tvillingene 21/5-20/6

Du blir irritert over at du må revurdere planenen dine. Det har vært så mye i det siste at du hadde trengt en dag der ting bare gikk av seg selv uten skjær i sjøen. Prøv å se ironien og komikken i alt som skjer, istedenfor å bli frustrert.

Krepsen 21/6-22/7

Du er flinkere til å prate enn å lytte, og det gjør at dersom du ikke følger med, kan du gå glipp av viktig informasjon som du har behov for i dag. I løpet av dagen skjer det noe som både gleder og overrasker deg på samme tid.

Løven 23/7-22/8

Du har en tendens til å reagere sterkt på på selv den minste lille motgang akkurat nå. Månen forsterker din dramatiske side, og får deg til å se alle utfordringer som umulige. Heldigvis går dette snart over, og du er tilbake til ditt vanlige strålende selv igjen.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en bra lørdag. Du er gjerne utendørs i naturen, eller på din balkong eller i hagen, dersom du har det. For deg er det en ren nytelse å se hvordan naturen våkner til liv. Våren gir deg liv, og du har det som aller best når du kan ta til deg alt av naturens positive energi.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en annerledes, men ganske interessant lørdag. Du reflekterer over en del dype spørsmål, og så lenge du ikke forventer alle svar umiddelbart, kan dette bli en fin dag. Det som kan være til din fordel er at du sjelden har tålmodighet til filosofisk refleksjon.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne dagen handler om å fundere, tenke og analysere. Du skal ta noen store valg, og du føler at tiden for å bestemme deg begynner å gå mot slutten. Du har dratt på dette lenge, ettersom du vil være helt sikker på at det blir riktig, men du kan aldri være hundre prosent sikker.

Skytten 22/11-21/12

Du er i et lekent humør i dag, og du sprudler! Du har så mye energi og livslyst at det sprer seg til alle rundt deg. Ingen kan være rundt deg uten å smile.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om familien og et prosjekt i hjemmet, men det handler også om vennskap og å lære å kjenne nye mennesker, og ta for seg i situasjoner der du ikke kjenner så mange. Det blir en vellykket dag, og en enda bedre kveld. Du føler deg sjarmerende og modig i dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir som det blir. Du trenger ikke å stresse for å rekke alt, og du innser at du ligger godt an dersom du fokuserer på helheten. Kvelden handler om å bli bortskjemt av mennesker du liker.

Fiskene 19/2-20/3

Det er lite du liker så godt som å omgås med venner, spesielt når du har god tid. I dag har du ikke lagt så mange planer, så da passer det godt å ta en pause i hverdagen, og bare kose seg med dine nærmeste.

Powered by Labrador CMS