Dagens Horoskop: Lørdag 2. November

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen blir en rolig dag hvor du fokuserer mye på en hobby du har. Du har ikke hatt tid til å vie den så mye oppmerksomhet den siste tiden, men i dag har du både tid og energi. I løpet av dagen får du morsomme nyheter fra en venn.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen blir intensiv, men herlig. Du tilbringer mye tid både utendørs og på kjøkkenet og kvelden blir uvanlig sen. I løpet av dagen får du mulighet for å planlegge en reise du skal ta neste vår. Ettermiddagen handler om vennskap.

Tvillingene 21/5-20/6

Du satser på å få igjennom et forslag som har med en større gruppe å gjøre. For deg er dette forslaget veldig viktig, så det er bra at du tenker igjennom hva det er du vil si og hvordan du skal legge det frem.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om penger og om å sløse eller spare. Den siste tiden har du har mulighet for å tjene litt ekstra og nå funderer du på å investere i noe som du har ønsket deg kjempe lenge eller om du skal spare til en reise neste sommer.

Løven 23/7-22/8

Du utnytter din sjarm for å få litt ekstra hjelp med ting du synes er vanskelig. Du vet at latteren og varmen din kan være vanskelig å motstå, noe du gjerne utnytter. I løpet av dagen prøver du å ta kontakt med en venn, men han/hun er veldig opptatt.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har ikke noe i mot å ta et steg tilbake og holde deg litt på sidelinjen i dag. Du har lenge håpet på at en av dine blyge venninner skal våge å ta plass og plutselig skjer det. I dag blomstrer denne personen opp i en offentlig sammenheng.

Vekten 23/9-22/10

Du har vanskelig for å si nei til en slektning i dag. Det han/hun ber om er både tidkrevende og unødvendig, men du stiller opp allikevel, bare for å gjøre denne personen glad. Du vet hvor mye denne personen har anstrengt seg, og du viser at du bryr deg om han/henne.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir veldig intensiv, men morsom. Du har mange aktiviteter planlagt og det finnes en risiko for et par forsinkelser på grunn av dårlige marginer. Kvelden handler om et møte og om å lære å kjenne nye mennesker.

Skytten 22/11-21/12

Du er lat denne lørdagen. Det finnes ikke noe energi i tegnet ditt. Du ignorer venner og unngår partneren din bare for å få være helt i fred. Det kan høres kjedelig ut, men for deg er dette luksus og noe du virkelig har behov for og fortjener.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir morsom, utfordrende og fysisk krevende. I dag får du masse energi fra venner og en mentor. Selvtilliten din vokser og du føler at du kan og kommer til å bevise hva du er god for. Kvelden handler om god mat og vennskap.

Vannmannen 20/1-18/2

Du blir i dårlig humør når du treffer en person som prøver å sette kjepper i hjulene dine. Denne personen er egentlig et bra menneske, men akkurat nå ser ikke denne personen ut til å forstå hvor grensen går for hva som er etisk riktig å gjøre.

Fiskene 19/2-20/3

Du bestemmer deg for å begynne å skrive med en person som stadig vekk er i tankene dine og du bruker en dum unnskyldning for å starte en samtale. Som flaks er, velger han/hun å ignorere din dårlige unnskyldning og fortsetter å holde en samtale med deg hele lørdagen.

Powered by Labrador CMS