Dagens Horoskop: Fredag 1. Mars

Slik blir din første fredag i mars.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

For deg handler denne dagen om å beholde fatningen, selv når det skjer en masse ting rundt deg. Ting som vanligvis gjør deg opprørt og irritert bør du prøve å ignorere, fokuser heller på det som er viktig. Kvelden byr på underholdning.

Tyren 20/4-20/5

Du går igjennom mye akkurat nå, både personlig og på jobb. Idag er en dag som byr på både gode nyheter og positive overraskelser, noe du virkelig har fortjent. Kvelden blir rolig og harmonisk, der familien spiller en sentral rolle.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes mye du vil rekke denne fredagen, så det gjelder å sette av tid til planene dine. Dagen handler om å være fantasifull, annerledes og litt gal. På kvelden omgås du helst med venner, men en hjemmekveld fremfor TVen duger også.

Krepsen 21/6-22/7

For deg er det gode nyheter som venter denne fredagen. Du får endelig treffe noen du ikke har sett på lenge og du innser hvor mye du har savnet denne personen når dere først sees. Gjør han/hun glad ved si akkurat hvor mye du har har savnet denne personen.

Løven 23/7-22/8

Idag prøver du å fokusere på det som skjer her og nå, uten å fundere for mye over fremtiden. Det kan by på utfordringer, fordi mye av det som skjer i livet ditt for tiden, er ting du ikke kan påvirke. Fredagskvelden gir deg en del informativ sladder.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er bestemt idag og det er bra. Gjennom å stå ved dine meninger, viser du respekt hos personer som ikke har de samme meningene som deg. Denne fredagen handler om deg og dine interesser. Kvelden blir morsom, men litt for sen.

Vekten 23/9-22/10

Du er en person som sjeldent tviler når det kommer til kompromisser. Du vet at det ofte gagner alle innblandede parter å få det litt som de vil, heller enn å la en person bestemme helt og holdent. Idag får du bruk for dine diplomatiske kunnskaper.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne fredagen blir interessant og lærerik. Du utvikles innen et område du ikke har hatt så stort eierskap til tidligere, og du synes det er gøy å lære nye ting. I løpet av fredagen får du også mulighet for å lære å kjenne nye mennesker.

Skytten 22/11-21/12

Noe har skjedd som har snudd din følelsesmessige verden opp ned, uten at det egentlig bør komme som noen overraskelse. Det har ligget i kortene en stund nå, men du har allikevel valgt å lukke øynene for det åpenbare, det er som oftest enklest sånn.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en forvirrende, morsom og veldig hendelsesrik fredag. Det som fra begynnelsen av så ut til å bli en rolig og harmonisk dag, blir rake motsetningen. Her gjelder det å holde hodet kaldt og holde på lidenskapen.

Vannmannen 20/1-18/2

Fredagen blir ganske avslappet. Om du har fri, fokuserer du på å gjøre ting du synes er gøy, og er du på jobb så fokuserer du på de tingene du må ha gjort. Kvelden handler om familie, masse god mat og litt sladder.

Fiskene 19/2-20/3

Du har vanskeligheter for å si hele sannheten ettersom det innebærer at du er tvunget til å vise hva du føler og det er du ikke helt klar for enda. Det finnes så mange stormende følelser inni deg, og du vet ikke helt hva du skal tenke eller mene akkurat nå.

Powered by Labrador CMS