horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 9. november

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På torsdag kommer det inn en påvirkning fra Vekten. Det er en dag som handler om å inngå kompromisser, men også om å kunne jobbe i et team. Væren pleier vanligvis å være den som leder eller jobber alene, men i dag er det gruppen foran individet som gjelder.

Tyren 20/4-20/5 

I dag er det veldig mye å gjøre, og du stresser mye for å rekke alt. Dessverre hjelper ikke alle like mye, noen av kollegene dine sluntrer unna for å unngå de mest utfordrende oppgavene. Kombinasjonen av late kolleger og for mye arbeid kan gjøre deg irritert.

Tvillingene 21/5-20/6 

Torsdag blir litt motsatt av resten av uken. Du synes det er morsommere å samarbeide denne dagen, og du søker deg til oppgaver der dere er to eller flere. I dag er du også åpen for å være den som sier fra når du føler deg ferdig med ditt. Du hjelper gjerne noen andre.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag kommer det inn mer sosiale og utadvendte påvirkninger i stjernetegnet ditt. I dag jobber du gjerne med forretninger, skaper kontakter eller i team. Du liker å diskutere tankene og ideene dine med andre mennesker. Kvelden handler om å være sterk og våge å ta ansvar for andre.

Løven 23/7-22/8 

Torsdag handler om at du har ideer og visjoner som du gjerne vil få med sjefen din på. Du pleier å være flink til å snakke for deg, men i dag er du ekstra talentfull på det området. Du lager en presentasjon som ingen kan motstå, men spørsmålet er om du virkelig får det som du vil?

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag ser det ut til at du befinner deg i en litt annerledes miljø der du får muligheten til å finne inspirasjon og møte morsomme og interessante mennesker. Det blir en fin avveksling i en ganske monoton hverdag. På ettermiddagen prøver du å finne en måte å formidle dårlige nyheter på.

Vekten 23/9-22/10 

På torsdag har du en tendens til å havne i en konflikt selv om du gjør ditt beste for å unngå det. I dag støter du på personer som vil provosere og vekke følelser, noe som gjør det vanskelig å ikke bli opprørt eller sint. Kvelden byr på en morsom og stimulerende opplevelse.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag tar du en moden beslutning og bestemmer deg for å gå videre og ikke gruble over det som har vært. Du har ikke alltid lett for å tilgi, men når du ikke engang vet hva som forårsaket denne konflikten fra begynnelsen, føles det litt barnslig å holde fast ved den. Kvelden blir morsom. Du føler deg fri.

Skytten 22/11-21/12 

Også torsdagen handler om å lære ting, men også om å ha tålmodighet og øve. Det blir en morsom dag hvis du ikke stiller for høye krav til deg selv. Du har en god lærer eller mentor som du beundrer. Det kan oppstå litt kjemi mellom dere to.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du er i strålende godt humør i dag, og du kan oppfattes som flørtende av flere personer. Det blir en morsom dag der du får mye oppmerksomhet. Du blir kanskje til og med invitert eller med-invitert til en aktivitet. Som singel kan du oppleve all interesse for deg som både spennende og litt skremmende.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag er du tilbake i din vanlige hverdag, og det tar litt tid å lande i alt. Det blir en interessant dag arbeidsmessig, den eneste ulempen er at du er veldig trøtt og kan ha vanskelig for å fokusere når det blir mye tall eller altfor lange møter.

Fiskene 19/2-20/3 

Det har oppstått en konflikt på jobben, og du vil gjerne få den ut av verden selv om du ikke er personlig berørt. Denne konflikten påvirker stemningen negativt, og det gjør det vanskelig for deg å fokusere på det du burde gjøre. Kvelden handler om å ta egne initiativ.

Powered by Labrador CMS