horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 27. juni

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Torsdagen handler om å ha det gøy, omgås og bli kjent med nye mennesker. Uansett om du har ferie eller jobber, knytter du kontakter og sjarmere alle du møter. Som singel balanserer du mellom å være bare vennlig og flørtende, noe som gir en ekstra krydder til dagen.

Tyren 20/4-20/5 

Forsøk å huske gårsdagens fleksible tankegang i dag. Du kan bli nødt til å bytte arbeidsoppgaver eller hjelpe en venn med problemer, og da gjelder det å ta denne utfordringen på en positiv måte. Blir du sta, vil det bare slå tilbake på deg selv.

Tvillingene 21/5-20/6 

Det er en kollega eller venn som ikke har det helt bra, og i dag er du der for å støtte vedkommende. Du pleier ikke å være så flink til å lytte, men i dag får du hjelp av Fiskene, noe som forsterker din intuisjon og empatiske evne. I løpet av dagen får du en genial idé om hvordan du skal løse et problem du har.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag er det familien som står i fokus. Det kan være personlige problemer som dere trenger å diskutere, en ferie å planlegge eller bare tid til å være sammen. Det blir en herlig dag med fokus på utendørsaktiviteter. Kvelden bringer nyheter som kan få deg til å løfte på øyenbrynene.

Løven 23/7-22/8 

I dag skal du forsøke å smelte inn i en større gruppe, noe som ikke helt er din greie. Du liker å ta ledelsen i gruppearbeid, men i dag er det noen andre som skal være sjefen. Dessverre har Løven vanskelig for å rette seg etter når noen andre tar styringen. Kvelden blir morsom og annerledes.

Jomfruen 23/8-22/9 

Det er en veldig sterk karakter i din nærhet som har en tendens til å ta over. Denne personen er rask til å dømme andre, men veldig tilgivende mot seg selv. I dag får du smake på vedkommendes skarpe tunge. Du blir både overrasket og lei deg, men viker heller unna enn å gå inn i en diskusjon.

Vekten 23/9-22/10 

Torsdagen handler om vennskap og om å hjelpe en venn. Vedkommende kan ha økonomiske problemer eller bare trenge noen som lytter. Du er der i tykt og tynt, noe du har bevist gang på gang. I dag får du ros fra en mentor eller sjefen din.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag nyter du sommeren til fulle, spesielt hvis du har fri. Du er gjerne utendørs og har ingenting imot å utfordre deg selv med fysisk krevende aktiviteter. Du liker å se hvor mye du tåler. Jobber du, gjør du gjerne tunge løft. Kvelden blir koselig, sosial og sommerlig. Du er spontan denne torsdagen.

Skytten 22/11-21/12 

I dag legger du mye energi på å få en venn eller kollega til å føle seg bra. Vedkommende har hatt det tøft den siste tiden, og du vil vise at du bryr deg. I dag får du et økonomisk råd som du bør følge, her er det mye penger å spare. Kvelden blir festlig.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag får du et fantastisk tilbud som du bør takke ja til, selv om du kanskje vil ta deg tid til å tenke først. Dette er løsningen på alle problemene dine som gjelder høsten. Skjebnen gir deg et dytt i den retningen du vil gå, og det føles litt som om det er mer enn tilfeldigheter som styrer dine skritt akkurat nå.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag kan du få problemer med teknikk. Det kan være alt fra datamaskiner, telefoner til TV-apparater og hodetelefoner som nekter å samarbeide med deg. Denne påvirkningen er vanligvis kortvarig, så legg det som ikke fungerer til side og gi opp tanken på å få orden på det i dag.

Fiskene 19/2-20/3 

Du har en kollega som du synes ikke blir behandlet rettferdig. Vedkommende har vanskelig for å si nei, og det utnytter ofte kollegaene. I dag støtter du denne personen og sier fra. Kvelden blir interessant og byr på spennende informasjon.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS