horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 24.06 – Søndag 30.06

Denne uken starter i harmoni for deretter å få inn mer ildfulle påvirkninger mot slutten av uken. Se hvordan det påvirker horoskopet ditt.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du innleder uken med et ønske om å gjøre ting riktig. Det er en ydmykhet hos deg mandag og tirsdag som ikke vanligvis er der. Onsdag handler om å tilpasse seg omstendighetene, mens torsdag blir en hyggelig og sosial dag. Fredag går Månen inn i ditt tegn og gir deg en herlig energiboost. Det blir en dag hvor du kan håndtere hvilke problemer som helst. Lørdag handler om å våge og om eventyr, mens søndag fokuserer mer på det praktiske, som økonomi eller hjemmet.

Tyren 20/4-20/5

Du innleder uken med å være veldig diplomatisk og megler i en konflikt mellom opprørte kolleger/venner. Tirsdag handler om fornøyelser, mens onsdag blir en god dag hvor du helt går opp i nuet i alt du foretar deg. På torsdag må du være fleksibel fordi du kan være nødt til å gjøre en innsats for å hjelpe noen som har problemer. Fredag blir en intens dag hvor mye må gjøres. På lørdag starter du gjerne nye prosjekter, mens søndag handler om kontroll.

Tvillingene 21/5-20/6

Mandag handler om å arbeide i gruppe og få alle til å trives. Tirsdag og onsdag prøver du å få folk til å komme overens, noe som kan være en utfordring. Torsdag handler om å ta vare på en kollega eller venn som ikke har det bra. Du er der for å støtte og gi råd. Fredag kommer det inn ild i horoskopet ditt, noe som gjør at du vil sette i gang med prosjekter, både hjemme og på jobb. På lørdag er du gjerne fysisk aktiv, mens søndag i stor grad kretser rundt mat.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en harmonisk start på uken. Helgen har gjort deg utvilt og klar til å håndtere ukens utfordringer. Onsdag føler du sterk empati for en kollega som kjemper i motvind. Du hjelper gjerne til om du har tid. Torsdag handler om familien, mens fredag blir en morsom og livlig dag som passer bra for å være spontan. Hvis du fortsatt jobber, kan en aw (after work) være på sin plass. Lørdag blir en fartsfylt dag med mange aktiviteter, mens søndag blir lat, men deilig.

Løven 23/7-22/8

I begynnelsen av uken har du veldig vanskelig for å håndtere konflikter. Du reagerer sterkt på kritikk og tar ting personlig. Onsdag går du inn i en roligere periode hvor du ikke engasjerer deg like mye som før. Torsdag handler om å komme overens med en større gruppe mennesker, mens fredag blir mer individuell. Da kan du gjøre som du føler for. På lørdag møter du en sterk, karismatisk personlighet. Søndag handler om å unne seg noe av høy kvalitet.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en ganske rolig start på uken hvor du prioriterer harmoni og kontroll foran effektivitet. Tirsdag og onsdag byr på utfordringer og morsomme aktiviteter. Torsdag gir du etter for en sterk persons meninger. På fredag gjør du det motsatte og slår tilbake når noen prøver å sette deg på plass. Kvelden handler om venner og fornøyelser. Lørdag blir en ekte familiedag hvor dere gjerne er utendørs, mens søndag kan by på roligere innendørsaktiviteter.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en ganske nølende start på uken. Mandag og tirsdag bør du unngå å ta store så vel som små beslutninger. Prøv å holde deg til en forhåndsbestemt plan, så slipper du beslutningsangst. Onsdag kommer det mer vann inn i tegnet ditt, noe som gjør deg mer fleksibel og lydhør. På fredag er du oppfinnsom og sosial, mens lørdag handler om å våge når det kommer til kjærlighet og lidenskap. Søndag blir en god dag for nye innkjøp og ren shopping for fornøyelsens skyld.

Skorpionen 23/10-21/11

Du innleder uken med å unngå konflikter og krangel. Hvis du har en temperamentsfull familie eller kranglete kolleger, løser du det ved å rett og slett unngå dem. Onsdag er du mer innstilt på å være fleksibel. Da håndterer du gruppedynamikk betydelig bedre. Torsdag handler om sommersysler og å gripe dagen, mens fredag blir mer fokusert på å lykkes med å løse et vanskelig problem. På lørdag er du i festhumør og inviterer gjerne venner hjem. På søndag er du helst utendørs.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en god start på uken hvor du føler at du er i balanse både mentalt og fysisk. Onsdag handler om å ta en mer tilbaketrukket rolle i en større sammenheng, noe som egentlig ikke er typisk deg. På torsdag bruker du mye energi på å ta vare på andre, mens fredag handler mer om deg og dine interesser. Fredag byr også på nyheter og et morsomt møte. På lørdag er du gjerne fysisk aktiv, mens søndag fokuserer på hjemmekos.

Steinbukken 22/12-19/1

På mandag prøver du å finne din plass i en nygammel sammenheng. Tirsdag og onsdag blir varierte dager hvor du kombinerer dine sosiale ferdigheter med å kunne gå helt inn i deg selv. På torsdag får du et høyst uventet, men velkomment tilbud, mens fredag byr på fest og fornøyelser. Her gjelder det å være fleksibel. Lørdag handler om praktisk arbeid og om å møte venner. På søndag er du trøtt, men glad, noe som gjør deg uvanlig sjarmerende på en litt rampete måte.

Vannmannen 20/1-18/2

Du innleder uken i et veldig rolig tempo. Det er ingen stress eller krav mandag og tirsdag. På onsdag er du ute og farter. Det er mange møter og avtaler denne dagen. Torsdag handler om teknisk trøbbel og om å være bestemt mot personer som gjerne vil overta styringen. Fredag blir sosial og hyggelig, mens helgen byr på en del utflukter og mange utendørsaktiviteter. I løpet av helgen knytter du flere verdifulle kontakter som du vil ha nytte av utover høsten.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en ganske ubestemt start på uken. Så lenge du slipper å ta avgjørelser, er du med på det meste og synes nesten alt er gøy. På onsdag går Månen inn i ditt tegn, noe som gjør at du blir veldig intuitiv og empatisk. Torsdag handler om å støtte en person som du mener har blitt urettferdig behandlet. Fredag blir mer temperamentsfull og lidenskapelig, spesielt hvis du er nyforelsket eller singel. Lørdag handler om en sommerflørt, mens søndag blir mer praktisk.

Les også: Stemte månedens horoskop?

Powered by Labrador CMS