horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 2. november

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På torsdag prøver du å øke tempoet ytterligere. Du er litt lei av å ligge bak, og nå prøver du å effektivisere arbeidet ditt så mye som mulig. Det er en risiko for at du kutter hjørner og kanskje går glipp av noen detaljer. Du er ganske enkelt ikke like nøye som du pleier å være.

Tyren 20/4-20/5 

På jobb er dette en travel dag som går veldig fort. Du har mye å gjøre, og det er viktig at du lager lister slik at du ikke glemmer noe. Privat kan det oppstå livlige, men morsomme diskusjoner om din og familiens fremtid. Det virker som om dere planlegger et tilskudd, enten det er et barn, et kjæledyr eller kanskje en feriebolig.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag får du høre om en endring som gjelder jobben, og det kan få deg til å bli litt bekymret. Du pleier sjelden å dele tankene dine, men i dag snakker du bredt med alle om hva som skjer. Kvelden handler om en hobby.

Krepsen 21/6-22/7 

I det siste har du merket at stemningen på jobben ikke er like god som den pleier å være. Som Kreps kan du være veldig følsom overfor endringer i dynamikken. For å heve stemningen tar du en egen initiativ for å inkludere og engasjere.

Løven 23/7-22/8 

På torsdag bestemmer du deg for å ignorere den anstrengte stemningen på jobben og fokusere på din egen fremtid. Du er flink til å se det positive i enhver situasjon, og det viser du i dag. Privat kan du få morsomme nyheter om en reise.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag bør du unne deg noe, enten det er en god lunsj, en morsom aktivitet etter jobb eller bare en siesta midt på dagen. Det viktigste er at du fokuserer på dine egne behov og er snill mot deg selv. I dag kommer en sjef med en litt merkelig forespørsel. Be om betenkningstid før du svarer.

Vekten 23/9-22/10 

I dag havner du midt i en konflikt, enten på jobb eller privat. Det er viktig at du løser dette før det går for langt. En av dine store talenter er å kunne megle mellom mennesker, selv om følelsene er intense. Du vet akkurat hvordan du skal håndtere situasjonen og hva du skal si.

Skorpionen 23/10-21/11 

På torsdag prøver du å fokusere på jobben, men det kan være vanskelig. Det er mye inni deg som krever at du tenker og bearbeider følelsene dine, noe som kan distrahere fra arbeidet. Om kvelden vil du gjerne snakke med en venn eller familiemedlem om tankene dine.

Skytten 22/11-21/12 

På denne dagen er det mye å gjøre, og som de fleste Skytter, kan du sette i gang når det trengs. Du øker tempoet, og tiden flyr. En kollega har personlige problemer og har en tendens til å dele litt for mye av sin private sfære for at du skal føle deg komfortabel.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag øker både kravene til deg og tempoet på jobben. Du er en pliktoppfyllende person som vanligvis jobber litt hardere enn kollegene dine. I dag blir du lei av en kollega som stadig prøver å unngå sitt ansvar og legge det over på deg. Du sier nei til å hjelpe, og det sjokkerer alle.

Vannmannen 20/1-18/2 

På torsdag får du en forespørsel om du trenger hjelp, og det overrasker deg, spesielt siden det vanligvis er denne personen som ber om hjelp i stedet for å tilby den. Dette blir en positiv endring for deg. Kvelden handler om å sette nye mål, siden du har oppnådd de fleste av dine gamle.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag oppdager du et problem som angår din familie. En av dine nærmeste har holdt mye for seg selv, men nå som alt kommer til overflaten, begynner du å forstå hvor alene han eller hun har vært med tankene og problemene sine. Du sørger for å være der for vedkommende.

Powered by Labrador CMS