horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 11. juli

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag går Venus inn i Løvens tegn, og det skaper lidenskap og glede i horoskopet ditt. Har du allerede et etablert forhold, satser du på å vise hvor mye du bryr deg om partneren din. Er du singel, signaliserer du en åpenhet og interesse som garantert vil tiltrekke mennesker til din side.

Tyren 20/4-20/5

Denne dagen lover romantikk, spesielt for nyforelskede Tyrer. Du inviterer gjerne partneren din på noe godt eller en romantisk gest. Det er viktig for deg å holde gnisten i live, og det gjør du ved å integrere lidenskap i hverdagen. Om kvelden venter nyheter.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag bobler du over av følelser. Det kan hende du er skuffet over en venn, men det kan like gjerne være svulmende lidenskap. Dagen handler om et løfte som enten du eller vennen din har mislyktes med å oppfylle. Her gjelder det å ha god og åpen kommunikasjon, ellers kan situasjonen bli verre.

Krepsen 21/6-22/7

Torsdagen er en dag som primært fokuserer på fysisk kjærlighet, sex og lidenskap. For single Krepsen kan dette være en dag hvor du opplever sterk tiltrekning til en person du ikke kjenner så godt, eller til en komplett fremmed. Har du et forhold, er du gjerne veldig fysisk i dag.

Løven 23/7-22/8

I dag går Venus inn i Løvens tegn, og det markerer starten på en periode hvor du er mer åpen i å vise følelsene dine. Uansett om du er singel eller har et forhold, bygger du sterke bånd i den nærmeste tiden. Det er et ønske om å skape stabilitet i forholdene dine, enten det gjelder kjærlighet eller vennskap.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag er det alle single Jomfruers dag. Du er åpen og har nervene utenpå, noe som gjør dette til en god dag for deg som vil møte noen spesielle å ha i livet ditt. Noen dager er man rett og slett mer mottakelig for denne typen fysisk tiltrekning, så nyt det.

Vekten 23/9-22/10

Du er en person som har fått noen støt gjennom livet, men i dag er det tid for revansj. Det kan være noe så enkelt som at du møter en eks når du føler deg riktig flott, eller noe som er litt mer komplekst men som likevel gir deg samme type tilfredsstillelse. Det er en dag hvor du er på topp.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finnes drama og svulmende følelser i tegnet ditt denne onsdagen, og det underbygges av din naturlige, dramatiske natur. I dag spiller du ut hele registeret ditt, og du gjør det med en overbevisning som er verdig en Oscar. Skorpionen gjør ingenting halvhjertet, du tar på deg hver rolle med innlevelse og lidenskap.

Skytten 22/11-21/12

Du står ved et veiskille i en relasjon, og i dag er det på tide å ta en beslutning. Lytt både til hjertet og magefølelsen din, de vil lede deg riktig. Dette trenger ikke å gjelde et kjærlighetsforhold, men kan også handle om vennskap eller til og med familiebånd.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag møter du en person du ikke har sett på lenge, og det blir et møte som oversvømmer deg med følelser. Du blir nesten sjokkert over hvor sterkt du føler, enten det er tiltrekning, sinne eller kjærlighet. For øvrig er det en sosial dag og en herlig kveld.

Vannmannen 20/1-18/2

Tillat deg selv å være impulsiv i dag og gjør det som føles best. Ved å følge hjertet ditt blir du mer harmonisk og i bedre humør. Det er når du prøver å gjøre ting du egentlig ikke har lyst til, men som du tror forventes av deg, at du blir grinete og irritert.

Fiskene 19/2-20/3

Fisken er veldig uttrykksfull og verbal så lenge det ikke dreier seg om negative ting i et forhold. Du foretrekker å feie negative ting under teppet og late som om alt er fint, men ikke i dag. I dag skal du være ærlig med følelsene dine. Forholdet deres vil styrkes av at du er åpen med hva du føler.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS