horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 08.07 – Søndag 14.07

På torsdagen går Venus inn i den karismatiske Løvens tegn. Se hvordan det påvirker ditt kjærlighetsliv.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du starter uken med mer vilje enn energi. Du har mange tanker og ideer, men ender opp med en ganske passiv mandag. Tirsdag og onsdag tilbringer du gjerne utendørs sammen med familie og venner. Torsdagen handler om fysisk lidenskap og en forelskelse, mens fredag og lørdag blir sosiale dager hvor du møter mer enn én person. Disse dagene passer for fest og improviserte aktiviteter. Søndagen blir en dag der du vender blikket innover og gransker deg selv.

Tyren 20/4-20/5

Du starter uken med fokus på å være kreativ og tenke utenfor boksen, noe som kan være utfordrende for den litt firkantede Tyren. Tirsdag handler om en tillitssak, mens onsdag blir en intensiv dag hvor du skal rekke både nytte og glede. For unge Tyrer kan torsdagen bli en virkelig romantisk dag. Fredag handler om å tenke praktisk og ikke nøle når du skal ta beslutninger. Lørdag blir intensiv med mye å gjøre, mens søndag blir mer koselig og familiær.

Tvillingene 21/5-20/6

Du starter uken med godt fokus og masse eventyrlyst. Tirsdag og onsdag mister du litt av drivkraften og har vanskeligheter med å bestemme deg for hva du vil gjøre eller hvem du vil møte. Torsdagen handler om sterke følelser og et uoppfylt løfte. Det blir en dag som kan vekke både forhåpninger og skuffelse. Fredag handler utelukkende om fornøyelser og venner, mens lørdag blir en dag hvor du ikke klarer å bestemme deg for et av de to valgene du står overfor. Søndag blir en herlig dag.

Krepsen 21/6-22/7

Det er en del motsetninger i horoskopet ditt på mandag som gjør at du kan pendle kraftig følelsesmessig. Tirsdag tar du tak i et prosjekt som har blitt liggende, men du har ikke riktig fokus denne dagen. Onsdag handler om å ikke skuffe en eldre slektning, mens torsdagen fokuserer på private relasjoner, sex og kjærlighet. Fredag blir en annerledes dag hvor du aktivt unngår en konflikt med et familiemedlem. Lørdag handler om å tilgi, og søndag om å være egoistisk.

Løven 23/7-22/8

Det er masse ild i horoskopet ditt på mandag, så det gjelder å få unna de kjedelige tingene som må gjøres, for på tirsdag og onsdag daler energien din kraftig, og du har vanskelig for å motivere deg selv. På torsdag går Venus inn i tegnet ditt, og det innleder en periode hvor du blir mer åpen for å uttrykke følelsene dine, spesielt når det kommer til kjærlighet. Fredag handler om å kunne si nei, mens lørdag blir en lett og morsom dag. Søndag byr på fysiske aktiviteter.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er lidenskap og masse glede i horoskopet ditt denne mandagen. Tirsdag handler om å inngå kompromisser, mens onsdag byr på en form for reise eller utflukt. Torsdag blir en dag for single, hvor du som ikke har noen i livet ditt, har muligheten til å møte en virkelig spesiell person. Fredag handler om å ta tak i en økonomisk sak, mens lørdag byr på nye miljøer og opplevelser. På søndag sier du farvel til en uvane som du ønsker å kvitte deg med.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en god mandag hvor du føler deg sterk og full av motivasjon. Tirsdag og onsdag blir vinglede dager hvor Månen dominerer følelsene dine og får deg til å tvile på deg selv. På torsdag tar du revansj i noe som berører hjertet ditt. Fredag blir en dag hvor du gjør som du vil uten å ta hensyn til andre, men det kan resultere i en konflikt med et familiemedlem. Lørdag og søndag blir kreative dager hvor du gjerne omgås familie eller en mindre vennekrets.

Skorpionen 23/10-21/11

Du starter uken ildfullt med mange ideer og nye prosjekter. Tirsdag handler om å ta beslutninger, noe jorden hjelper deg med. Onsdag blir sosial, mens torsdag kan by på drama og sterke følelser. På fredag prøver du å skape fred med en person du har såret. Lørdag handler om å gi og ta. Det blir en harmonisk dag hvor du skaper balanse rundt deg. Søndag fokuserer på penger og et langsiktig, men ikke urealistisk mål som du har satt deg.

Skytten 22/11-21/12

Det er en hel del selvpålagt stress hos deg på mandagen. Tirsdag og onsdag blir trygge dager hvor du gjerne er ute i naturen. Har du en hage, steller du mye i den. På torsdagen er det på tide å ta en beslutning som berører både hjertet ditt og fremtiden din. Lytt til magefølelsen din. Fredagen blir morsom og impulsiv, mens lørdagen blir intens på en mindre god måte. På søndag unner du deg litt velfortjent luksus. Denne dagen handler om å skjemme bort seg selv.

Steinbukken 22/12-19/1

Du starter uken med masse herlig energi og sprer glede rundt deg. Tirsdag blir en hyggelig dag hvor du gjerne arbeider med hendene. På onsdag prøver du å lokke med et familiemedlem ut på eventyr, mens torsdagen byr på et uventet møte som vekker sterke følelser hos deg. Fredagen byr på fornøyelser, venner og kanskje en improvisert fest. Lørdag blir ganske krevende, mens søndag handler om å være snill mot seg selv. Lytt til kroppen din.

Vannmannen 20/1-18/2

Du starter uken med å sette i gang et prosjekt som du virkelig ser frem til å jobbe med. Tirsdag og onsdag blir dager hvor du blander private fornøyelser med nødvendige gjøremål som har med arbeid eller andre forpliktelser å gjøre. På torsdagen følger du hjertet ditt hundre prosent. Fredag handler om å være hjelpsom for en person som trenger din støtte og ditt råd. Helgen dreier seg om et familiemedlem og aktiviteter dere to gjør sammen. Det blir en koselig helg.

Fiskene 19/2-20/3

Du er veldig positiv på mandagen. På tirsdag og onsdag vil du gjerne fokusere på private prosjekter, men du er ikke så sosial som du pleier å være disse dagene. Torsdagen handler om kjærlighet og om å snakke med hverandre. Du har en tendens til å holde det som er negativt for deg selv. Fredagen blir morsom og sosial, dette er en dag hvor du gjerne omgås med mennesker du ikke treffer så ofte. Lørdagen kretser rundt familien, mens søndagen fokuserer mer på ditt fysiske velvære.

Les også: Slik blir juli for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS