horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 3. oktober

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Dagens horoskop er sponset av «O.P.I Big Zodiac Energy».

Hvilken neglelakk passer ditt stjernetegn?

Væren 21/3-19/4 

Selv på tirsdag har du god konsentrasjon og får mye gjort. Denne dagen passer godt til å ha møter eller samarbeide med andre mennesker. I dag kommuniserer du tydelig din vilje og tanker. Kvelden handler om å møte en eller flere venner.

Tyren 20/4-20/5 

Du har to virkelig intense dager foran deg, og i dag handler det om å ligge ett skritt foran. Hvis det er noe du er flink til, så er det å planlegge og ha fremtidsperspektiv når det trengs. I dag kreves metodisk arbeid og organisering.

Tvillingene 21/5-20/6 

Hele tirsdagen dreier seg om en konflikt. Du ser ut til å være uenig med en person, enten på jobben eller hjemme. For deg blir denne krangelen veldig personlig, og du har litt problemer med å skille følelsene dine fra fornuften. Du ville ha godt av å diskutere tankene dine med en tredjeperson.

Krepsen 21/6-22/7 

Det ligger mye sinne under overflaten og ulmer på jobben, og du vet ikke helt hvordan du skal håndtere situasjonen. Siden ingen er villig til å innrømme at det er noe galt, blir det vanskelig å ta opp problemet. Det er først når situasjonen blir uholdbar at du velger å handle.

Løven 23/7-22/8 

Selv tirsdagen handler om å gjøre noe med ting som vanligvis irriterer deg, men som du ikke orker å ta tak i. I dag har du den energien som du vanligvis mangler for å forbedre og endre rutiner og arbeidsmetoder. Den eneste bekymringen er en kollega som alltid er motstander av prinsipp.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag tenker du mer langsiktig enn du pleier. Du planlegger arbeidet for hele høsten og til og med noe for våren. Selv om dette er en mer skisseaktig planlegging, føler du deg fornøyd med deg selv. På ettermiddagen kan en samtale vekke en del nostalgi.

Vekten 23/9-22/10 

Selv på tirsdag merker du ubalansen selv om den er avtagende. Du er lett påvirket og nært knyttet til følelsene dine i dag. Ikke bli overrasket hvis tårene kommer når du ser noe trist på TV eller hører en fin sang. Noen ganger kan det være godt å være så følsom i en dag eller to.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du er i godt humør i dag, og du vil utfordre måten kollegene dine tenker på. I dag går du inn for å argumentere og stille spørsmål. Du synes det kan være bra å være litt ubekvem av og til, fordi det tvinger folk til å tenke utenfor boksen. Du kan oppleve at en kollega blir litt irritert på deg.

Skytten 22/11-21/12 

Tirsdagen blir rolig og veldig sosial. Du har det fantastisk bra denne dagen, og ditt gode humør smitter over på andre. Dagen handler også om å ta vare på kolleger som kanskje ikke har det like bra som deg. Du kan være svært omsorgsfull når du bestemmer deg for det.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag føler du deg betydelig mer opplagt. Hele dagen har du glimtet i øyet, og er klar til å levere en skarp kommentar. Hvis du er singel, kan det godt hende at du flørter litt med en kollega. Det er en innflytelse i horoskopet ditt som gjør deg mer åpen for tanken om å innlede en romanse.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag er det mye som skal avgjøres, og du prøver å sørge for at du er informert om alt som skjer. Akkurat nå er det litt fragmentert på jobben, så det er viktig å holde oversikt, både over ulike grupper og ulike prosjekter. I dag prøver du å starte en god vane, som for eksempel å begynne å trene.

Fiskene 19/2-20/3 

Tirsdagen blir en dag hvor alt går veldig sakte. Du har så mye i tankene dine at det nesten er umulig å få noe fornuftig gjort. Legg til at det er mange som trekker i deg og ønsker oppmerksomheten din, og du har en ligning der du ikke blir spesielt effektiv.

Powered by Labrador CMS