Annonse | horoskop

Denne fargen skal du ha på neglene – ifølge ditt stjernetegn 

Nå får du også neglelakk basert på astrologi. Denne kolleksjonen fra O.P.I har én farge for hvert stjernetegn, og vi er «obsessed»! 

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med O.P.I

Vi i ELLE-redaksjonen elsker alt som har med astrologi å gjøre. Noen er naturlig nok mer ivrige enn andre, men summa summarum så synes vi alle at det er både spennende og gøy å følge med på. 

Enkelt forklart så handler astrologi om ideén om at det som skjer på jorden – både mennesker skjebne og ulike hendelser – er bestemt av himmellegemenes plassering i forhold til hverandre. Det skrives for eksempel mye om Mercury Retrograde, og hvilken påvirkning det har for livet på jorda. 

En astrolog vil kunne gi oss forklaringer på himmellegemenes posisjoner ved hjelp av et horoskop, og ut i fra dette gi oss ulike periodiske antydninger eller «spådommer» for de 12 ulike stjernetegnene. På ELLE.no kan du lese dagshoroskop, ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop.

Ifølge astrologien har hvert stjernetegn ulike personlighetstrekk og kjennetegn, og nå har O.P.I lansert en kolleksjon – som fremkaller jord-, luft-, ild- og vanntoner – basert på disse: Big Zodiac Energy. 

Hvert stjernetegn er tildelt en farge og navn ut ifra typiske personlighetstrekk og energier: Det er for eksempel ikke helt tilfeldig at Skyttens farge er sterk burgunder med navnet «Big Sagittarius Energy» eller at Vekten har fått en «balansert» lillafarge. 

 «Vi ser til himmelen og stjernene for informasjon, for ledetråder til hvem vi er og hvor vi skal. Men det er ingen grunn til å se opp for svar denne gangen,» erklærer OPI-medgründer og merkevareambassadør Suzi Weiss-Fischmann. 

Finn din farge, eller kanaliser din indre Tyr, med disse nydelige og høstlige neglelakkfargene fra O.P.I. 

VÆREN (21. MARS – 20. APRIL)

En bold rød for den modige og entusiastiske væren. Kiss My Aries* – A fiery red shimmer that doesn’t hold back.

TYREN (21. APRIL – 21. MAI)

En nydelig grønn for den jordnære og lojale tyren. Taurus-t Me* A mint green shimmer that’s the most loyal.

TVILLINGENE (22. MAI – 21. JUNI)

En dus rosafarge for den nysgjerrige og mangfoldige Tvillingen. Gemini and I* A soft white shimmer that has mani sides.

KREPSEN (22. JUNI – 22. JULI)

En glitrende blanding for den omsorgsfulle og beskyttende Krepsen. I Cancer-tainly Shine A holographic silver that’s giving intuition.

LØVEN (23. JULI – 23. AUGUST)

En lysende og glad gulfarge for den stolte og gavmilde Løven. The Leo-nly One A bold gold pearl that’s the center of attention.

Les horoskop hver dag på elle.no.

JOMFRUEN (24. AUGUST – 23. SEPTEMBER)

En glamorøs rusttone for den ærlige og vennlige Jomfruen. #Virgoals – A bronze pearl that’s nothin’ but perfection.

VEKTEN (24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER)

En balansert og nydelig fiolett for den balanserte og harmoniske Vekten. Feelin’ Libra-ted* – A shimmery violet that’s beyond balanced.

SKORPIONEN (24. OKTOBER – 22. NOVEMBER)

En magisk og intens koboltblå for den selvsikre og lidenskapelige Skorpionen. Scorpio Seduction* – A cobalt pearl that’s mysterious AF.

SKYTTEN (23. NOVEMBER – 21. DESEMBER)

En sterk burgunderfarge for den optimistiske og livlige Skytten. Big Sagittarius Energy – A burgundy pearl that’s pure fire.

STEINBUKKEN (22. DESEMBER – 20. JANUAR)

En vakker skogsgrønn farge til den viljesterke og humoristiske Steinbukken. Feelin’ Capricorn-y* – A sage green shimmer that’ll bring the wit.

VANNMANNEN (21. JANUAR – 19. FEBRUAR)

En mystisk marineblå tone for for den sosiale og kreative Vannmannen. Aquarius Renegade – A navy blue pearl that doesn’t follow the rules.

FISKENE 20. FEBRUAR – 20. MARS

En perlende sjøblå for den empatiske og kunstneriske Fisken. Pisces the Future – A light blue pearl that’s totally psychic.

Powered by Labrador CMS