Horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 1. november

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en bra tirsdag som handler mest om å tenke fremover og tørre å ta steget ut av komfortsonen og inn i det ukjente. Akkurat nå er det mye som utfordrer deg, både privat og på jobb. Det som er viktig er at du kan ha det moro i hverdagen.

Tyren 20/4-20/5

Du synes denne dagen er rotete og morsom på samme tid. Du liker å ha mange baller i luften samtidig så lenge du føler at du har kontroll. Kvelden handler om å sette andre enn deg selv først.

Tvillingene 21/5-6/20

Du kan være litt treg i starten akkurat nå, men når du først kommer i gang, går det unna. I dag er en typisk dag hvor du ikke kommer skikkelig opp i fart før etter lunsj. I løpet av ettermiddagen utfordres du til å tenke både fleksibelt og annerledes.

Krepsen 21/6-22/7

Det er mye moro å få med seg denne tirsdagen, det handler bare om å sette i gang, og det er ditt store problem. Du lider av beslutningsangst og har vanskelig for å lande på noe som helst. Kvelden handler om å presse seg selv litt ekstra.

Løven 23/7-22/8

I løpet av tirsdagen prøver du å fordøye alt som skjedde forrige uke og helg. Du vil samle tankene dine før du går videre. Du har en vag idé om hva du ønsker å gjøre, men du er ikke helt overbevist om at du har valgt den rette veien for å oppnå dine mål.

Jomfruen 23/8-9/22

Du kan være ganske kresen, og det viser seg i dag. Du jobber med de siste detaljene ekstra lenge bare for å overbevise deg selv om at du ikke kunne gjort mer. Noen ganger blir du ved den ene lille tingen i stedet for å gå videre til neste utfordring.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om penger, din økonomi og hvordan du skal kunne spare til både uventede utgifter og til noe du vil gjøre, som for eksempel en tur. Dette er noe som krever litt planlegging fra din side, og det er ikke din sterke side.

Skorpionen 23/10-21/11

Du unngår et samtaleemne du vet har en tendens til å bli veldig følsomt. Du har har egentlig ikke noe imot å ta opp slike temaer, men da må alle involverte være klar over at ikke alle meninger bare er bra, men at det noen ganger er en nødvendighet.

Skytten 22/11-21/12

Tirsdagen handler om å ta én ting om gangen og ikke stresse med resultater. Det har vært ganske mye press på deg fra jobben, men nå som ting begynner å roe seg ned, stresser du deg selv i stedet og det er da du begynner å presse frem resultater.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er du litt forvirret etter den siste ukens opplevelser. Samtidig er det godt å komme tilbake til rutinene og finne sin plass i hverdagen. Hvis en ny kollega prøver å henvende seg til deg, prøv å ta hensyn til hva hen vil.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er sliten og irritabel, men det er ikke uvanlig for deg på denne tiden av året. Mangelen på

dagslys bidrar til det dårlige humøret ditt, men det handler også om stresset på jobben. Prøv å legge igjen jobben når du går hjem for dagen. Du trenger en pause på kveldene.

Fiskene 19/2-20/3

Du utelukker ikke noe i dag og det er nok lurt. Det kan hende du tenkte rett, men handlet baklengs, men det kan også være at du faktisk tok feil fra start og så havner hele problemet i et nytt lys.

Powered by Labrador CMS