horoskop

Dagens horoskop: Søndag 23. juni

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Søndag blir den roligste dagen denne uken. Med påvirkning fra Tyren blir du mer fokusert på praktiske ting som hjem og økonomi. Du legger gjerne planer for sommeren denne dagen. En telefonsamtale fra en slektning kan vekke visse spørsmål.

Tyren 20/4-20/5

Du trenger å få kontroll. Det kan være over tall eller ulike prosjekter. For deg er det vanskelig å ikke kunne svare på spørsmål eller å ha store spørsmålstegn i planleggingen din. Søndagen handler om å stoppe opp, organisere og få en struktur for sommeren. Klarer du det, blir du veldig fornøyd med deg selv.

Tvillingene 21/5-20/6

Etter å ha vært aktiv hele uken, er du gjerne inne og koser deg i dag. Denne dagen kretser mye rundt mat, du vil kanskje samle familien til middag eller lage matpakker for uken. Det er noe veldig trygt og hyggelig ved deg denne søndagen.

Krepsen 21/6-22/7

Krepsen har vanskelig for å slappe av og bare late seg, men i dag senker du tempoet ordentlig. Denne søndagen handler først og fremst om å lade batteriene, hvordan du gjør det kan variere avhengig av hvilke interesser du har. Kvelden blir koselig og familiær.

Løven 23/7-22/8

Søndagen handler om å unne seg ting av kvalitet. Uansett om det er mat, klær eller noe til hjemmet, sørger du for at det er det beste av det beste innenfor rimelighetens grenser. Man kan få kvalitet til en god pris bare man vet hvor man skal lete.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag føler du deg ikke helt på topp og vil helst kose deg inne. Du trenger avstand til mennesker, både familie og venner. I dag vil du være alene og skjemme deg bort med en god bok eller en koselig film. Du vil bli underholdt.

Vekten 23/9-22/10

I dag har du en hel dag hvor du kan rusle i butikker og gjøre skikkelige kupp. Sommertilbudene er her, og du lykkes med å få tak i ting som har vært for dyre, men som du nå kan få til en svært lav pris. Dette er også en dag hvor du skjemmer deg bort med god mat og hyggelig selskap.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag trenger du å komme deg hjemmefra. Du er gjerne ute denne søndagen. Det finnes to typer Skorpioner, byrottene og landmusene. Uansett hvilken variant du er, sørger du for å nyte sommeren så langt hjemmefra som mulig. Kvelden byr på nyheter.

Skytten 22/11-21/12

Søndagen byr på hjemmekos og roligere aktiviteter. Dette er en dag hvor du gjerne lager mat, ser på film eller leser en bok. Du er ikke veldig sosial i dag, men senere på ettermiddagen kan du tenke deg en kaffekopp og litt sladder med en nær venn.

Steinbukken 22/12-19/1

På søndagen er du trøtt og har vanskelig for å fokusere. Til tross for det er du i strålende humør, og kombinasjonen av søvnmangel og god energi gjør deg til en rampete Stenbukk som finner på mye sprell. Vennene dine bør passe seg, for du har mange ideer om hvordan du kan tulle med dem.

Vannmannen 20/1-18/2

Også søndagen blir aktiv, men i dag handler det hovedsakelig om en hobby. Du vil forbedre ferdighetene dine innen dette området, og i dag har du både tid og en god veileder som kan hjelpe deg videre. Denne dagen handler også om å planlegge for høsten.

Fiskene 19/2-20/3

Om lørdagen handlet om lidenskap og sterke følelser, blir søndagen mer praktisk og rolig. Dette er en dag hvor du gjerne pusler hjemme. Du setter pris på alt fra å lage mat til å male om en stol eller et helt rom. Fiskene kan være veldig kreative, og du er flink med interiør.

Les også: Stemte ukas horoskop?

Powered by Labrador CMS