horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 17.06 – Søndag 23.06

Denne uka byr både på årets lengste dag og fullmåne i Steinbukkens tegn. Se hvordan det påvirker horoskopet ditt.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du innleder uken med en følelse av at det haster. Du vet ikke helt hva det kommer av, men du har vanskelig for å ikke stresse på mandag og tirsdag. Onsdag handler om å lande i vissheten om at du har gjort det rette i en vanskelig situasjon. Torsdag er den lyseste dagen i året, og ifølge gammel tradisjon en magisk natt. Midtsommer dreier seg om familien mens fullmånen på midtsommerdagen gir deg et løfte om bedre tider. Søndag handler om å avslutte noe.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir en forholdsvis rolig dag til å være mandag. Tirsdagen blir en dag hvor du gjør én ting om gangen. På onsdag får du gledelige nyheter som angår arbeidet ditt, du føler at alt det harde arbeidet gir resultater. Onsdag kveld handler om familien. Torsdagen blir litt av et Lars Norén-drama, mens midtsommeraften blir tradisjonsbundet og koselig, akkurat slik du liker det. Lørdagen handler om å våge, mens søndagen byr på en utflukt og litt nye, inspirerende miljøer.

Tvillingene 21/5-20/6

Du innleder uken med å ønske å være litt for deg selv. Tirsdagen blir en konfliktfylt dag, mens onsdagen handler om å tilgi. Torsdagen blir en magisk dag og en sen kveld. Lyset holder deg våken mye lenger enn du hadde tenkt. Dette er en natt hvor grensen mellom virkelighet og drøm viskes ut. Fredagen byr på god mat og hyggelig selskap, mens lørdagen blir litt av en ny start. På søndag øver du deg på å si nei. Du kan ha vanskelig for å være bestemt mot visse familiemedlemmer.

Krepsen 21/6-22/7

Du innleder uken med å følge din intuisjon, og det leder deg rett. Tirsdagen og onsdagen blir stressende dager hvor du skal avslutte mye. På torsdagen benytter du anledningen til å treffe venner. Dette er en dag laget for vennskap og romantikk. Midtsommeraften handler om å skape dine egne tradisjoner, mens lørdagens fullmåne inspirerer deg til å ta en beslutning som angår fremtiden. Søndagen byr på mye god mat, gjerne i landlige omgivelser sammen med familie og venner.

Løven 23/7-22/8

Det blir en treg start på uken. Mandagen handler om å gjøre feil og å gjøre om igjen. Dette er en prosess du ikke har tid til. Tirsdagen og onsdagen blir dager hvor du snakker en del med sjefene dine. Torsdagen handler om å forberede helgens feiring, for løven vet hvordan man feirer midtsommer. Fredagen blir en klassiker hvor ingenting mangler, mens lørdagen bryter med de vanlige rutinene. På lørdagen tester du gjerne grensene dine mer enn vanlig. Søndagen handler om å ha flaks.

Jomfruen 23/8-22/9

Du innleder uken med å ta deg av ulike prosjekter som du brenner for. Tirsdagen handler om å kunne prioritere, mens onsdagen ser ut til å innebære en litt lengre reise. På torsdagen møter du en person som fullstendig fortryller deg. Dette er noen du antagelig bare kommer til å møte én gang i livet, men vil huske for alltid. Fredagen byr på litt nye innslag, mens lørdagen blir mer tradisjonsrik. På søndagen hører du et rykte som du ikke kan la være å undersøke.

Vekten 23/9-22/10

Du innleder uken med å være uvanlig lett å irritere. Vekten blir sjelden sint, men du kan bli irritert, særlig på en kollega som ikke lytter ordentlig. Tirsdagen blir bra på en intens måte, mens onsdagen blir mer stresset enn vanlig. Torsdagen handler om å kose seg med familien. Midtsommer blir en bra dag, spesielt for single vekter som har store sjanser til et lidenskapelig møte. Fullmånen på lørdagen lover en forandring, mens søndagen handler om å glede seg over de personene som allerede er i livet ditt.

Skorpionen 23/10-21/11

Uken innledes med mye lidenskap. På mandag og tirsdag følger du din egen vei. Onsdag handler om å være sosial, men også om å avslutte ulike prosjekter. På torsdagen er det sommersolverv, og for den følsomme skorpionen blir det en dag fylt av kosmisk energi. På midtsommeraften skjer det uventede, mens fullmånen på lørdagen blir mer en bekreftelse på at du er på rett vei enn en overraskelse. På søndagen summerer du året så langt, det blir en rolig men god dag.

Skytten 22/11-21/12

Du innleder uken med vanskeligheter med å samarbeide. På mandag og tirsdag kan du oppleves som sint, og du har vanskelig for å jobbe i gruppe. På onsdag går Månen inn i ditt eget tegn, og du får et skikkelig energikick. Torsdag handler om vemodet ved å savne noen, men også om å være sammen med dine nære.

Midtsommeraften blir en virkelig drømmedag der du nyter fra morgen til kveld. Det var lenge siden du hadde en så perfekt dag. Resten av helgen blir fysisk aktiv.

Steinbukken 22/12-19/1

Du innleder uken med å lande i nåtiden etter å ha vært ute og reist, enten mentalt eller fysisk. Tirsdag byr på en utfordring som har med tålmodighet å gjøre. Det blir en dag der du må takle en yngre familiemedlems uvaner. Onsdag handler om mat og å være sosial, mens torsdag blir en av de beste dagene på lenge. Hvis været er bra, kan du til og med vurdere årets første bad. Hele midtsommerhelgen handler om tradisjoner, og fullmånen i Steinbukken styrker viktigheten av å gjøre som man alltid har gjort.

Vannmannen 20/1-18/2

For deg handler denne uken i stor grad om familien og om å komme bort. Mandag blir intens, mens tirsdag byr på komplikasjoner. På onsdag benytter du anledningen til å være mye utendørs og stelle med ting. Torsdag blir en herlig dag som byr på en uventet opplevelse. Midtsommeraften inneholder alle de rette komponentene for at du skal trives, mens lørdag kan bli litt av en utfordring for deg. Uken slutter imidlertid på topp med en overraskelse, en utflukt og gode nyheter.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en ganske betent start på uken der du havner i krangel med et familiemedlem. Tirsdag handler om å be om unnskyldning og om å tilgi, mens onsdag fokuserer på å komme til avslutning. Torsdag blir en lang dag og en enda lengre kveld, uansett om du jobber eller har fri. Dette blir den dagen som overrasker mest. Fredag handler om sommerfølelse og god mat, mens fullmånen byr på en beslutning om å bryte opp fra noe. På søndag besøker du en venn.

Powered by Labrador CMS