horoskop

Dagens horoskop: Søndag 2. mai

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Søndagen handler om å være kreativ. Væren uttrykker seg sjelden gjennom kunst eller poesi, det synes du er litt for mykt. Når du er kreativ, liker du å skape noe hjemme, som å bygge om, restaurere gamle møbler eller lage mat. Det er en mer konkret kreativitet som du forstår deg på.

Tyren 20/4-20/5 

I dag pusler du heller enn å ta fatt på større prosjekter. Du føler at du trenger tid til å tenke, og det gjør du best når hendene dine er opptatt med noe annet. I løpet av dagen vil du få klarhet i mange av valgene du har gjort den siste tiden.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag faller du lett for selgersnakk, og det er en risiko for at du pådrar deg unødvendige utgifter ved å gjøre impulskjøp som du egentlig hadde tenkt å unngå. Det er kanskje ikke ting du trenger, men det er ting som gir deg glede selv om de ikke er nødvendige.

Krepsen 21/6-22/7 

Du tenker mye på en beslutning du er i ferd med å ta. Det blir en dag hvor tankene dine vandrer fritt uten at du merker det. Du er for distrahert til å kunne fokusere på prosjekter som krever konsentrasjon, så unn deg en dag hvor du bare er og tar ting som de kommer.

Løven 23/7-22/8 

Etter å ha vært mye inne denne uken, føler du et sterkt behov for å komme ut og bevege deg. Det blir en herlig søndag med fokus på hva naturen har å tilby. Du nyter virkelig både årstiden og selskapet denne dagen.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag hviler du både fysisk og mentalt. Selv om du trener, gjør du det i rolig tempo. Alt handler om restitusjon og å hente energi. Hvis været er fint, er du gjerne utendørs. Det er få ting som gir deg så mye energi som naturen. På kvelden venter nyheter.

Vekten 23/9-22/10 

På søndag skjemmer du bort deg selv litt ekstra, og det blir en herlig luksuriøs dag. Uansett hva du anser som hverdagsluksus, sørger du for å unne deg det, enten det er en brunch med vennene dine, en shoppingtur i byen, eller kanskje et par timer for deg selv med en skikkelig god bok som selskap.

Skorpionen 23/10-21/11 

Skorpionen kan være heftig i humøret, men du har også veldig lett for å tilgi og gå videre, noe du viser i dag. Du legger gammelt nag mellom deg og en slektning på hyllen og sørger for å gjøre denne søndagen til den beste dagen på lenge.

Skytten 22/11-21/12 

Du har noen problemer du burde ta tak i, men ikke i dag. I dag velger du å kose deg med familien i stedet. Det er sjelden du får muligheten til å bare nyte øyeblikket. Det blir en skikkelig familiedag hvor du kan slappe av og være deg selv.

Steinbukken 22/12-19/1 

Søndagen byr på et roligere, nesten litt søvnig tempo. Selv om du har aktiviteter denne dagen, går det ikke særlig fort. Du har vanskelig for å presse deg selv, og det er kanskje like greit. Alle trenger en dag for å hente seg inn. På kvelden får du en uventet invitasjon.

Vannmannen 20/1-18/2 

Søndagen blir litt stressende fordi du føler press for å rekke det du ikke gjorde på lørdag. Selv om du er effektiv, vil det fortsatt være ting som er uavsluttet. Vær realistisk og unn deg litt helg, du trenger å få hvile og lade batteriene.

Fiskene 19/2-20/3 

Søndagen ser ut til å kunne by på en blanding av søtt og salt. Dagen kretser rundt et salg du planlegger å gjøre. Det kan være noe større som en bil eller leilighet, eller det kan være klær og ting du vil bli kvitt. Ellers en koselig familiedag.

Powered by Labrador CMS