horoskop

Dagens horoskop: Søndag 14. juli

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Søndagen handler om å være ærlig mot deg selv, både i følelsene dine og på de kravene du stiller til deg selv. Væren kan lett få prestasjonsangst siden du alltid vil ligge i forkant. I dag er det på tide å vende blikket innover og både se hvem du er og fundere over hvem du vil være.

Tyren 20/4-20/5

Denne søndagen blir rolig og behagelig. Uansett hvilke aktiviteter du har planlagt, gjør du ingenting i et intenst tempo, men satser på å pusle og gjøre én ting av gangen. Det blir en fin dag, selv om kvelden blir senere enn du hadde tenkt deg fra begynnelsen.

Tvillingene 21/5-20/6

Søndagen blir en herlig dag der du virkelig gir deg hen i den aktiviteten du har valgt for dagen. Det kan være en utflukt, sport, trening eller en hobby. Dagen handler om å følge sin lidenskap og å ikke være redd for å ta ut svingene. Du kan mer enn du tror, så stol på deg selv.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er det din dag, og du har rett til å være så egoistisk som du vil. Det er sjelden Krepsen tenker utelukkende på seg selv, men i dag gjør du det. Du har en sterk vilje, og du tenker å fokusere på den i dag. Det blir en koselig dag for å ta vare på seg selv, så nyt den.

Løven 23/7-22/8

I dag er du rastløs og trenger å få bevege deg. Det er et sterkt behov for å gjøre noe fysisk, enten det er en sport, trening eller bare en rask spasertur i naturen. Det blir en herlig dag, spesielt hvis du starter den tidlig. Du nyter mest når du kan slite deg selv ut skikkelig.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er en side av deg selv som du ikke helt setter pris på, og du jobber aktivt med å dempe eller helt fjerne denne uvanen. Selv om du sjelden snakker om dine dårlige vaner, er du godt klar over dem. I dag gjør du nok et tappert forsøk på å bli kvitt denne etterhengende uvanen.

Vekten 23/9-22/10

Søndagen handler om å være spontan og gjøre ting for moro skyld, ikke fordi du må. Det blir en morsom dag der du prøver nye interesser og nye måter å uttrykke deg på. Det er en herlig harmoni over denne søndagen som gir deg masse positiv energi.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er inne i en periode der du dagdrømmer en hel del. Du føler deg bra av å tenke fremover, og du nyter å ha store planer for fremtiden. I dag fokuserer du mye på målene dine, men du prøver å balansere dagdrømmene med mer realistiske planer om budsjett og å spare penger til drømmene dine.

Skytten 22/11-21/12

I dag tenker du å skjemme bort deg selv med hjemmelyx. Det kan være alt fra en film du vil se, til godteri eller en hobby. Uansett hva det er som du synes er luksus, er dette dagen du skal unne deg det. En bra avslutning på uken.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er veldig trøtt denne søndagen, så vær fornuftig og lytt til kroppen din. Om du trenger hvile, bør du gjøre det, selv om det bare handler om å senke tempoet og ta det roligere. Ellers er det en bra dag, spesielt hvis du er litt ekstra snill mot deg selv.

Vannmannen 20/1-18/2

Også søndagen byr på en hel del kos sammen med en slektning eller familiemedlem. Selv om denne dagen også inneholder litt kjedelige aktiviteter som må gjøres, blir det totalt sett en veldig bra avslutning på uken. Kvelden handler om familien.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er det på tide å komme i gang med alt det du har planlagt, men ikke påbegynt fordi du ikke har hatt tid, ork eller lyst. Det handler først og fremst om å trene og se over matvanene dine. Selv om Fiskene ikke er like matglad som Tyren, liker du ikke å ha restriksjoner.

Les også: Stemte ukas horoskop? 

Powered by Labrador CMS