horoskop

Dagens horoskop: Søndag 13. august

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag hengir du deg gjerne til hyggelige aktiviteter der alle kan være med, både gamle og unge. Du liker å gjøre ting sammen med familien, uansett om det er en stor, livlig slekt, eller bare deg og din partner. For deg er det viktig å prioritere de som står deg nærmest, og i dag viser du ekstra mye omtanke.

Tyren 20/4-20/5 

I dag planlegger du mye. Det kan dreie seg om struktur for ukedagene, men også litt om økonomien din og helsen din. Hvis du ikke trener, ønsker du å komme i gang med det. Du vil føle deg sunn og begynne å ta bedre vare på deg selv. Prioriter DEG selv, enkelt og greit.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag oppstår det en konflikt, enten innad i familien eller med partneren din. Det handler om at du ikke føler deg sett, og i dag skjer det noe som forsterker den følelsen ytterligere. Du blir sint og opprørt, og alt som du har gått og båret på inni deg, velter ut.

Krepsen 21/6-22/7 

For deg er familien veldig viktig, og med familie mener vi ofte ikke bare de du er i slekt med, men også dine nære venner. Krepsen har en ganske vid definisjon av begrepet familie. I dag styrkes båndene med en person du har begynt å nærme deg igjen. Dere to har en lang og komplisert historie.

Løven 23/7-22/8 

Hele denne dagen dreier seg om fremtiden og om å lage planer for høsten. Det kan være å sette opp private mål, vurdere ambisjonene dine på jobben, eller gå gjennom økonomien din. Det du trenger, er noen å dele tankene og ideene dine med.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag gir du opp tanken på gruppearbeid og fokuserer i stedet på personlig utvikling. Det passer deg bra å kunne fokusere på dine egne behov i stedet for å hele tiden være oppmerksom på andres meninger. Kvelden handler om en uventet samtale og et sterkt vennskap.

Vekten 23/9-22/10 

Du er ute så mye du kan i dag. Frisk luft får deg til å tenke klarere og ta mer rasjonelle beslutninger. Du står overfor en slags veiskille, men som den vinglete Vekten du er, har du vanskelig for å bestemme deg. I dag lar du ditt underbevisste gjøre jobben mens du selv er fysisk aktiv.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag er det viktig for deg å komme ut og bevege deg. Det er en rastløshet inni deg som du må få ut på en eller annen måte. I dag passer det bra med ulike former for konkurranser. Du har vinnerinstinkt og vil gjerne bevise for deg selv at du kan.

Skytten 22/11-21/12 

I dag prøver du noe som du er litt redd for samtidig som du gjerne vil prøve det. Det handler enten om en fysisk utfordring eller noe som har å gjøre med et større publikum. Dagen blir veldig impulsiv, du lever i øyeblikket og tillater deg å improvisere når det er nødvendig.

Steinbukken 22/12-19/1 

Søndagen ser hyggelig og ganske rolig ut. Uansett hvilke aktiviteter du har planlagt i dag, tar du det med ro. Du vet at denne dagen må du gi deg tid til å fordøye uken som har vært, samtidig som du henter ny energi og inspirasjon.

Vannmannen 20/1-18/2 

Denne dagen handler også om prosjektet ditt, men nå er det andre typer detaljer du vil bli ferdig med. Dette prosjektet kan innebære en økonomisk investering, og i så fall er det sannsynlig at du ser på tall i dag.

Fiskene 19/2-20/3 

Hvis gårsdagen handlet om utendørsaktiviteter, blir søndagen en skikkelig kosedag innendørs. Den late Fisken står kanskje ikke engang opp fra sengen hvis det kan unngås. Aktiviteter som å se på serier eller lese en bok er passende for deg i dag. Kvelden handler om venner og familie.

Powered by Labrador CMS