horoskop

Dagens horoskop: Mandag 29. mai

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Det blir en ganske tøff start på uken med opprørte følelser og dramatikk. Det ser ut til å være en konflikt innenfor familien eller i din nærmeste vennegruppe. Selv om du ikke er direkte involvert selv, føler du et ansvar for å megle i denne konflikten.

Tyren 20/4-20/5

På mandagen er du veldig aktiv, og det gjelder å beholde roen selv når ting blir kaotiske. Det som kan være mest frustrerende er at alle øyne er rettet mot deg denne dagen. Selv om både kolleger og sjefer lytter til deg, føler du deg ukomfortabel med rampelyset.

Tvillingene 21/5-20/6

Du pleier vanligvis å ignorere konflikter som ikke direkte berører deg, det er først når du blir involvert at du handler. I dag havner du i klem mellom to veldig sinte kolleger, og da bruker du både overtalelsesevnen din og sjarmen din for å glatte over situasjonen.

Krepsen 21/6-22/7

I dag fokuserer du mer på å være sosial enn å jobbe hardt. Selvfølgelig får du ting gjort, men i ditt eget tempo og uten stress. Hvis det er mulighet, kan du unne deg en lang lunsj eller dra tidligere fra jobben. Akkurat nå lever du livet og tar dagen som den kommer.

Løven 23/7-22/8

Du tar tak i uken med en positiv holdning til det meste. Arbeidet ditt går bra, og du føler at du har både kontroll og selvtillit samtidig. Dagen handler også om en konflikt hjemme som skyldes dårlig kommunikasjon heller enn ulike meninger.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har kolleger som krangler, og det liker du ikke i det hele tatt. Det kan være en stille konflikt, der de snakker dårlig om hverandre bak ryggen, eller at de faktisk skjeller hverandre ut åpent. Du har mange ganger prøvd å megle mellom dem, men det er umulig.

Vekten 23/9-22/10

I dag er du i ferd med å gjøre noe som ikke er typisk for deg i det hele tatt. Du vurderer seriøst å handle på en måte som kan vekke en del overraskelse og i noen tilfeller gjøre vennene dine eller kollegene sinte. Det som er viktig for deg i dag er at det du gjør skjer på ditt initiativ og at du følger hjertet ditt.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har mange planer denne mandagen, men ting går ikke akkurat slik du ønsker. Du er treg og trøtt og mangler motivasjon. Noen ganger er det bra å lytte til kroppen din og senke tempoet betydelig. En venn er der hvis du trenger å lufte deg angående et privat problem.

Skytten 22/11-21/12

Det er noe du har grublet på en stund, og nå har du kommet frem til hva du må gjøre for å kunne gå videre. Dette har ikke vært en enkel prosess, da det innebærer å si farvel til noe som har vært en del av livet ditt i lang tid.

Steinbukken 22/12-19/1

Hvis du kunne, ville du sove gjennom det meste av denne dagen, men det gjør du ikke. I stedet prøver du å ta igjen litt både hjemme og på jobben. Selv om ingenting går fort i løpet av denne dagen, er du overraskende effektiv. Kvelden handler om kos hjemme og god mat.

Vannmannen 20/1-18/2

Starten av denne uken er en prosess. Det handler om å gå videre, men også om å si farvel. Det blir en dag som både er utfordrende og god på samme tid. Mye av denne mandagen dreier seg om en spesifikk hendelse, og du fokuserer mye på en bestemt person.

Fiskene 19/2-20/3

Det er mye vilje og mange ideer hos deg i dag. Det blir en god dag som går fort, og du får mye gjort. Akkurat nå gir Månen deg litt ekstra kreativitet og får deg til å se uvanlige, men veldig gode løsninger på dilemmaer som kan oppstå på jobben.

Powered by Labrador CMS