horoskop

Dagens horoskop: Mandag 22. juni

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Mandagen blir veldig koselig selv om du jobber hardt. Mye av denne dagen handler om familien, hjemmet og trygghet. Det blir en dag der du henter energi fra dine kjære. Kvelden byr på morsomme og overraskende nyheter.

Tyren 20/4-20/5

Du stresser ikke i dag selv om det er mye å gjøre. For deg er nøyaktighet viktig denne dagen. Du vil at ting skal bli gjort på riktig måte. I dag får du uventet ros fra en sjef eller noen som er enda høyere opp. Du blir smigret og overrasket over oppmerksomheten.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag har du flere smarte ideer, og du nøyer deg ikke bare med å komme med visjoner, du gjennomfører også forslagene dine. Denne energien gjør deg veldig målrettet, men også åpen for andres tanker om forbedringer. Du er ikke opptatt av prestisje, noe som er bra.

Krepsen 21/6-22/7

Du starter uken litt avventende. Det er ting du gjerne vil gjennomføre, men samtidig ser du mange problemer som kan oppstå. I dag prøver du ikke engang å takle disse utfordringene, men holder deg til ting du føler at du kan. Kvelden blir informativ.

Løven 23/7-22/8

Du starter uken uvanlig rolig for å være en løve. Det pleier å være full fart på deg, men ikke i dag. Du reflekterer mye over fremtiden akkurat nå og hvilken retning livet ditt er på vei i. Tunge temaer å start uken med, men det er noen spørsmål du må ta stilling til.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har en påvirkning på ditt tegn akkurat nå som gjør deg litt ekstra familiær. Du fokuserer mye på dine nære og kjære denne dagen. Det kan handle om at du lager en god middag, overrasker familien din med et morsomt initiativ eller bare koser deg hjemme.

Vekten 23/9-22/10

Månen styrer humøret ditt, spesielt i løpet av de første dagene denne uken. Det er en negativ påvirkning som kan føre til at du blir korttenkt. Det viktige er å være bevisst på hvordan du oppfører deg og unnskylde deg når du merker at du går for langt.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en forvirret start på uken der du ikke får gjort så mye som du trenger. Det handler om at du har vanskelig for å fokusere fordi tankene dine stadig flyr avgårde. Noe som skjedde i helgen holder seg hos deg og stjeler oppmerksomheten din.

Skytten 22/11-21/12

Du går inn i uken med en påvirkning fra Krepsen. Det er en mykhet og empati hos deg som tar omgivelsene med storm. Vanligvis er du sjarmen selv, men mange Skytter kan være litt egosentriske og glemme andres behov.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en rolig mandag som kan by på muligheten til å sove lenge for heldige Steinbukker. Du har ting å gjøre hele denne dagen, men du har muligheten til å ta ting i ditt eget tempo og planlegge arbeidet etter ditt eget hode. Kvelden byr på en liten overraskelse.

Vannmannen 20/1-18/2

Du jobber for øyeblikket med noe som verken krever kreativitet eller fantasi. Mye av det du gjør er basert på gjentakelser og kontroll. Mandagen kan bli litt ensformig, så sørg for å variere den så mye som mulig. Kvelden er bra for å vie deg til en fysisk utfordring.

Fiskene 19/2-20/3

Det virker som om det er noe som er litt problematisk i familien, og du er selvfølgelig der for å støtte og hjelpe. Uansett hvilken rolle du har i familien, blir du en ekte hønemor når ting går galt. Du er den som lytter, ordner opp og pusher om nødvendig.

Powered by Labrador CMS