horoskop

Dagens horoskop: Mandag 20. mars

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du starter uken rolig slik at du kan samle sammen ting du ikke har rukket å gjøre og avslutte dem før du starter på nye prosjekter. Denne dagen handler også om vennskap og om å gå dypere i allerede etablerte relasjoner.

Tyren 20/4-20/5

Det er vårstemning hele uken, og det handler ikke bare om at naturen våkner til liv. Du føler deg uvanlig opplagt og har energi nok til å være aktiv etter jobb. I dag passer det bra å møte en venn du ser altfor sjelden.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har tenkt på en forandring en stund nå. Det kan være å bytte jobb, begynne å studere eller søke på en form for lederstilling. Til nå har dette vært en vag plan, men i dag skjer det noe som plutselig setter ballen i bevegelse.

Krepsen 21/6-22/7

Du har lav energi i begynnelsen av uken. Det kan tyde på at du holder på å bli syk eller er syk, eller det kan være en indikasjon på en form for vinterdepresjon. I dag er det viktig at du lytter til kroppen din og tilpasser tempoet etter ditt nivå. På kvelden kan en samtale eller sms glede deg.

Løven 23/7-22/8

På mandag har du vanskelig for å fokusere på jobben. Det er noe romantisk og drømmende over stjernetegnet ditt som gjør at tankene dine stadig vekk driver bort. Dette er ikke typisk for deg, så det kan få kollegaene dine til å heve øyenbrynene.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har en tendens til å la tankene vandre i dag og det er ikke typisk for den veldig tilstedeværende Jomfruen. Både Fiskene og månen utøver en følelsesmessig innflytelse på deg og gjør deg mer emosjonell enn vanlig. Samtidig vil du veldig gjerne prestere, og du blir irritert på deg selv.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av mandagen får du virkelig sjansen til å gi deg selv en drømmestart på uken. Det er vår i luften og det merkes selv om dens fulle styrke kommer senere denne uken. Uansett hvordan du starter dagen, kan en god frokost gi deg den ekstra energien du trenger.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er mer åpen for energiene rundt deg nå, og det merkes ved at du blir roligere og mer harmonisk. Det er noe søkende inni deg som handler litt om å finne hjem, og i dag har du på en måte gjort det. Kvelden blir morsom og en person vekker nysgjerrigheten din.

Skytten 22/11-21/12

I dag har tankene dine en tendens til å vandre frem og tilbake, og du har vanskelig for å opprettholde konsentrasjonen over lengre tid. Dette er en dum dag å tilbringe med studier eller ta noen form for test på. På dagtid kan en følelsesladet situasjon oppstå mellom deg og en kollega.

Steinbukken 22/12-19/1

Du starter denne uken litt søvnig. Du har en sløv energi som gjør at du har en tendens til å sove litt for lenge om morgenen og har problemer med å komme i gang. Dagen handler i stor grad om å ta en ting om gangen. Det ser ut til å være innslag av barn eller dyr denne mandagen.

Vannmannen 20/1-18/2

Du våkner uthvilt og full av kreative og uvanlige ideer. Denne uken starter mer i teorien enn i virkeligheten. Du prøver å formidle dine visjoner til kollegene dine, men det er ikke alltid du klarer å uttrykke tankene dine i ord. Forsøk å formidle det på papir i stedet.

Fiskene 19/2-20/3

Du er uvanlig harmonisk i dag. Med månen i ditt eget tegn, kan du lide av litt nostalgi, noe følelsesmessig uro, men i det store og hele er dette en nydelig og berikende dag for deg. I dag uttrykker du også din kreativitet og din kunstnerisk side.

Powered by Labrador CMS