horoskop

Dagens horoskop: Mandag 18. september

Slik blir din mandag.

Publisert

Dagens horoskop er sponset av «O.P.I Big Zodiac Energy».

Hvilken neglelakk passer ditt stjernetegn?

Væren 21/3-19/4 

I dag handler du ut fra hva som får deg til å føle deg bra, ikke hva omgivelsene forventer av deg. Hvis det føles bra å ta det med ro i begynnelsen av dagen, så gjør du det. Ingenting eller ingen skal hindre din indre fred. Dagen handler også om å håndtere kritikk.

Tyren 20/4-20/5 

I dag er du litt mer gretten enn vanlig, og det er tydelig at kollegene dine prøver å trå forsiktig for å unngå å irritere deg. Du legger kanskje ikke merke til det selv, for du er for opptatt med å synes synd på deg selv og knurre mot mennesker som kommer for nær. En god dag å holde seg unna gruppearbeid.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag følger du ditt eget hode og ignorerer både råd og anbefalinger. Du har en sterk indre drivkraft for å gjøre ting på din måte. En sjef kan bli litt irritert over din åpenbare manglende evne til å lytte, samtidig som du leverer gode resultater, så det er vanskelig å bli sint.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag er du følelsesladet, og du følger instinktet ditt heller enn logikk. Det er mye lidenskap i ditt stjernetegn akkurat nå, og det kan komme til uttrykk på ulike måter. Du kan bli sjalu, lidenskapelig eller fullstendig oppslukt av det du driver med. Uansett blir det en dag som setter spor.

Løven 23/7-22/8 

Du starter uken med topp energi og entusiasme. Du har mange gode ideer, men det gjelder å kunne realisere dem, og du er ikke helt sikker på om du kan det. For å sikre at du får de resultatene du trenger, kan det hende du må kalle inn eksperthjelp.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag er du uvanlig fokusert og målbevisst med tanke på at det er mandag. Du tar initiativ på jobben som igjen gir deg ros fra sjefen din. Du liker virkelig å få denne typen oppmerksomhet, fordi du ofte føler deg oversett på arbeidsplassen din.

Vekten 23/9-22/10 

Mandagen er travel, og du føler deg utilstrekkelig. Kollegene dine krever mye av deg, og du får spørsmål du ikke har svar på. Hele dagen jobber du hardt for å holde tritt, slik at du ikke havner etter resten av uken. Kvelden handler om å ta det med ro og komme seg igjen.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du starter uken med Månen i Skorpionen, noe som gir deg en flott start på mandagen. For deg handler dagen om å følge instinktene dine og stole på lidenskapen din. Du presterer alltid best når du er snill mot deg selv og ikke begrenser kreativiteten din med for stramme rammer.

Skytten 22/11-21/12 

I dag finnes det lidenskap og vilje i ditt horoskop. Du følger dine instinkter, og de fører deg riktig vei. Alt går lett, og du har en følelse av å være uovervinnelig. Nyt det så lenge det varer. I dag er en god dag for å avslutte avtaler og starte nye prosjekter. Du er kreativ, smart og ambisiøs.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag er du ikke i toppform. Helgen har satt sine spor, og du føler deg litt trøtt og treg. Mye av dagen handler om å finne energi og motivasjon. I dag kan også være en dag hvor du starter nye gode vaner, som å spise litt sunnere eller begynne å trene.

Vannmannen 20/1-18/2 

Hele mandagen er en reise, enten bokstavelig eller i overført betydning. Uansett hvilken reise du begir deg ut på, starter du et sted og ender opp et helt annet sted. Det blir en interessant dag, men også en dag som gir deg mye tid til å reflektere over livet.

Fiskene 19/2-20/3 

Du vil overhodet ikke samarbeide i dag. Den vanligvis fleksible Fisken motsetter seg plutselig det meste og er negativ til det meste. Det er til og med slik at du ikke kjenner igjen deg selv i denne personen. Dette skyldes påvirkningen fra blant annet Skorpionen, som gjør deg så egenrådig.

Powered by Labrador CMS