horoskop

Dagens horoskop: Mandag 13. november

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Mandagen handler om endringer, både store og små. Det er nymåne i Skorpionens tegn, og det øker intuisjonen din. Nymånen hjelper deg med å starte egne endringer, men også å akseptere det som skjer rundt deg. Dagen kan oppleves som litt omveltende.

Tyren 20/4-20/5 

Du kan ane endringer, og en grunn til det er at du virkelig misliker når ting endres. Uansett om det er negativt eller positivt, betyr det at du må tilpasse deg, og det er ikke noe du er spesielt god på. I dag merker du en endring blant sjefene dine som antyder at noe nytt er på gang.

Tvillingene 21/5-20/6 

Mandagen blir en forvirrende dag der mange situasjoner settes på spissen. Det kan være en beskjed som endrer mye, nyheter du ikke ventet, eller en person i nærheten som har holdt tilbake noe og som avslører det i dag. Selv om det blir tøft, føles det godt å få vite det.

Krepsen 21/6-22/7 

Det er nymåne i Skorpionen, og da handler det om endringer. Det kan være ting du selv ønsker å oppnå eller ytre påvirkning. I ditt tilfelle ser det ut til å handle om noe du selv ønsker. Det er en endring som har med din hverdag å gjøre, sannsynligvis din arbeidssituasjon.

Løven 23/7-22/8 

Du pleier sjelden å begrense deg selv, men i dag kan du bli rammet av en uvanlig usikkerhet når det gjelder både beslutninger og hvordan du skal resonnere rundt det. Du vil følge hjertet ditt, men samtidig er det mye praktisk som taler imot ideen du har.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du føler deg veldig delt. Du får en forespørsel som kan gi deg en unik mulighet, men da må du tørre å gi slipp på noe du har klamret deg fast til lenge. Det føles som et umulig valg å ta, men hvis du bare tenker etter, vet du nok hva du skal gjøre.

Vekten 23/9-22/10 

Det er nymåne i Skorpionens tegn denne mandagen, og det forsterker alle sansene dine. Du er på høygir akkurat nå, og det føles som om det ligger noe i luften. Stol på det du føler; intuisjonen din er veldig sterk i dag. Kvelden handler om noe som har med sport å gjøre.

Skorpionen 23/10-21/11 

Mandagen dreier seg helt om nymånen i ditt eget tegn. Det kan være en drivkraft for å starte eller avslutte ting, men det kan også være en kilde til tvil og bekymring. Mye avhenger av hvordan din nåværende livssituasjon ser ut. Det du skal ta med deg er at det er følelsene, ikke fornuften, som styrer i dag.

Skytten 22/11-21/12 

I motsetning til din vanlige væremåte er du overhodet ikke samarbeidsvillig i dag, snarere tvert imot. Du stiller spørsmål ved alt og har lett for å bli grinete. Kollegaene dine begynner å lure på hva som har skjedd i helgen, men de fleste er kloke nok til å ikke starte en diskusjon med deg.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag kan du bestemme mye om hvordan du skal jobbe og når du skal gjøre hva. Det passer deg utmerket med slik frihet; du blir veldig harmonisk når det ikke er noen som forteller deg hva du skal gjøre. Steinbukken er en veldig selvstendig person.

Vannmannen 20/1-18/2 

Mandagen handler om å organisere og strukturere, noe som knapt ligger i din natur. Du er en god leder, og styrken din ligger i å erkjenne dine egne svakheter og andres styrker, noe som i dette tilfellet betyr at du bør delegere bort detaljearbeidet.

Fiskene 19/2-20/3 

Du har litt dårlig samvittighet overfor en venn som du ser altfor sjelden. Det skyldes ikke bare deg, men begge er dårlige til å ta kontakt. I dag tar du initiativet til å møtes; endelig setter dere en dato. Kvelden handler om å handle når du ser at noe er galt.

Powered by Labrador CMS