horoskop

Dagens horoskop: Mandag 1. juli

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På sommeren vil du gjerne unne deg litt mer. Det kan være alt fra en ferie til en sommergarderobe eller bare en skikkelig luksuriøs iskrem. Du lever fullt ut denne årstiden, uansett om du jobber eller har fri. Mandagen er intet unntak, det blir en mandag med gullkant. 

Tyren 20/4-20/5 

Det er en ro og et fokus i horoskopet ditt i dag, og det gjennomsyrer alt du gjør. Du stresser ikke, men er likevel effektiv. Takket være at Månen befinner seg i ditt eget tegn får du massevis av god energi som du kanaliserer inn i prosjektene dine. På kvelden skjemmer du bort deg selv med deilig mat. 

Tvillingene 21/5-20/6 

Du er trygg i dine valg denne mandagen. Du har en stabil selvtillit som hjelper deg å tenke riktig. Dagen handler om både store og små beslutninger. Du planlegger fremover akkurat nå, og det er litt uvanlig for den ellers ganske så impulsive Tvillingen. 

Krepsen 21/6-22/7 

Du er mer sta enn vanlig denne tirsdagen, og det hjelper deg når du støter på problemer denne mandagen. Det som er viktig, er å prøve å beholde en positiv innstilling selv når ting går galt. Kvelden byr på sommergleder og sosialt samvær. 

Løven 23/7-22/8 

Din vanligvis ganske fyrige karakter dempes noe av jordens innflytelse på ditt tegn i dag. Du tenker uvanlig praktisk, og du finner en tilfredsstillelse i orden og ryddighet der du vanligvis foretrekker kaos. Det blir en dag da du strukturerer, enten hjemme eller på jobben. 

Jomfruen 23/8-22/9 

Du starter uken med å være veldig praktisk og pålitelig. Uansett om du jobber eller har fri, er det deg man skal henvende seg til om man vil få noe gjort eller planlagt. Du er i uanstendig godt humør denne dagen, og du får menneskene rundt deg til å trives. 

Vekten 23/9-22/10

Vekten pleier å være ubesluttsom, men ikke i dag. I dag viker du ikke fra din mening, ikke engang om du burde. Det er staheten fra jordens innflytelse som midlertidig tar over tegnet ditt. Utnytt det til din fordel ved å ta deg av ting du vanligvis ikke orker å terpe på så mange ganger. I dag terper du til det sitter.

Skorpionen 23/10-21/11 

Også du har en innflytelse fra Månen i Tyrens tegn i dag, og det gir deg en stahet til å komme videre når du vanligvis ville gitt opp. Det blir en ganske intens dag, men du er fornøyd med det du presterer. Du gjør det bra innen en hobby eller en oppgave på jobben.

Skytten 22/11-21/12 

Du er ganske så trøtt denne mandagen, og du har vanskelig for å finne den energien du trenger for å starte opp de prosjektene du har planlagt. Prøv å ikke stresse deg selv, det vil bare skape angst og ikke gjøre noen nytte. Ta en ting av gangen og gjør det du rekker, helt enkelt. 

Steinbukken 22/12-19/1 

Det blir en forvirrende start på mandagen. I løpet av helgen har det skjedd en masse ting som har vekket spørsmål hos deg, og når din nysgjerrighet våkner stopper du ikke før du har et svar. Dagen handler om å forske videre, du er tålmodigheten selv når det gjelder denne typen undersøkelser. 

Vannmannen 20/1-18/2 

På mandagen avslutter du en hel del pågående prosjekter, og du er fornøyd med det resultatet som du får. Det blir en bra dag hvor du lykkes både privat og jobbmessig over dine forventninger. Kvelden blir senere enn planlagt, og du blir tvunget til å utsette eller avlyse en aktivitet. 

Fiskene 19/2-20/3 

Det er en ro hos deg på mandagen som hjelper deg å fokusere på det du skal gjøre. Fisken kan være litt tregstartet, spesielt i begynnelsen av uken, men i dag får du drahjelp fra det mer stabile elementet jord, og det forankrer deg i en plan som du så fullfører. Kvelden handler om hverdagsluksus.

Les også: Slik blir juli for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS