horoskop

Månedshoroskop: Juli 2024

Slik blir måneden for deg og ditt stjernetegn.

Publisert Sist oppdatert

Endelig sommer! Enten du skal ha ferie i juli eller om du må jobbe, får vi håpe at de neste ukene blir fylt med god energi og fine sommerdager. Kanskje stjernene også kan gi oss noen hint om hva som venter...

Månedens stjernetegn: Krepsen

Hvis juni handlet om spisse albuer og et driv framover, så blir juli den rake motsetningen. Den 6. er det nymåne i ditt eget tegn, og det blir innledningen på en tid der du begynner å prioritere familien framfor jobben. Selv om du ikke har ferie, sørger du for å forgylle hverdagen med ulike aktiviteter. I midten av perioden venter en beskjed av noe slag, og her er det viktig at du lytter, for denne beskjeden kan komme til å forandre mye framover. Slutten av måneden dreier seg om en drøm du lenge har båret på, og endelig ser det ut til at du kan omsette drømmen til virkelighet. Dette blir en fin tid for deg og dine nærmeste.

Månedens råd: «Du får nyheter som du bør overveie nøye.»

Her kan du lese horoskop hver dag. 

Månedshoroskop juli

VÆREN (21. MARS – 20. APRIL)

Juli innledes med en ro som du ikke har kjent maken til på lenge. Uansett om du jobber eller har ferie, lever du veldig mye i nået. Dette er en harmonisk periode der du har svært mye fokus på helse og velvære. Den 6. inntreffer en nymåne i Krepsens tegn, og det gir deg en dypere forståelse for følelsene dine. Midten av juli handler om familien eller andre personer du står aller nærmest. Slutten av perioden byr på et eventyr.

TYREN (21. APRIL – 21. MAI)

Juli starter med sterke energier i Tyrens tegn – noe som gjør deg lykkelig og harmonisk. Dette blir en kreativ periode som forsterkes av nymånen 6. juli. I midten av måneden ser det ut til at du reiser mye. Det kan være kortere reiser innenlands eller en lengre ferie utenlands. Dette blir en fin periode der du blir kjent med mange nye mennesker. Juli avsluttes med en intensiv tid både på jobben og privat, og du er opptatt nesten hver eneste kveld.

TVILLINGENE (22. MAI – 21. JUNI)

I løpet av de første dagene i juli kjenner du på en usikkerhet som forsterkes fram til nymånen den 6. Etter det faller mange puslespillbiter på plass, og du begynner endelig å akseptere at ting ikke trenger å være perfekt for at du skal ha det bra. Du slipper litt opp på kontrollen i midten av perioden. Nå blir det noen fine og litt utfordrende uker. I slutten av juli får økonomien et oppsving, og derfor kan du unne deg litt ekstra.

Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no.

KREPSEN (22. JUNI – 22. JULI)

Se månedens stjernetegn...

LØVEN (23. JULI – 23. AUGUST)

Etter en magisk juni starter juli litt tøffere. Det er en sorg i tegnet ditt som handler om savn. Etter nymånen endres forutsetningene, og sorgen byttes ut med glede. Du går inn i en periode der familien er i fokus, og dere styrker båndene deres gjennom felles aktiviteter. I disse ukene må du bruke tid både på deg selv og dine nære. Etter fullmånen 21. juli går du inn i en mer utadvendt og sosial tid.

JOMFRUEN (24. AUGUST – 23. SEPTEMBER)

Juli handler om å oppfylle drømmer. Du våger mer, og du er mindre redd for å åpne deg opp. Jomfruen kan være noe reservert, og spesielt rundt nye mennesker. Men med nymånen i Krepsens tegn blir du emosjonelt mottakelig på en helt ny måte. Midten av juli kretser rundt din entusiasme for alt som har med naturen å gjøre. Dette er en periode der du oppholder deg mye utendørs og oppdager nye og fine steder.

Les også: Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no.

VEKTEN (24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER)

Første delen av juli blir nokså rolig. Etter en turbulent, men morsom start på sommeren har du behov for å roe skikkelig ned. Hvis du har tilgang på en hytte, vil du helst tilbringe mye tid der. Jo mer primitiv, dess bedre – uten bruset av påvirkninger av medier kan du virkelig lande i deg selv. Mye denne perioden handler om å finne tilbake til det enkle. Fullmånen hjelper deg med å fokusere på det som er viktig i livet.

SKORPIONEN (24. OKTOBER – 22. NOVEMBER)

Det ser ut til at du starter måneden med en reise. Her blir du inspirert på et dypere plan, og når du kommer hjem igjen begynner en innvendig forandring å ta form. Denne transformasjonen pågår fram til fullmånen – og da får du en åpenbaring. I denne perioden kan du komme til å tverrsnu i mange saker, både når det gjelder privatlivet og jobben. Fullmånen utfordrer det trygge og får deg til å ønske å være annerledes

SKYTTEN (23. NOVEMBER – 21. DESEMBER)

Mye denne våren har dreid seg om kjærlighet og relasjoner. Juli fokuserer mer på deg og hva du trenger enn på dine ytre kontakter. Selv om måneden delvis blir sosial og begivenhetsrik, vender du alltid tilbake til deg selv og dine behov. Du trenger å finne ut av hva du vil med livet ditt – både her og nå og i framtiden. Slutten på perioden handler mye om penger, og du kommer til å gjøre en større investering.

STEINBUKKEN (22. DESEMBER – 20. JANUAR)

Du griper fatt på juli med en sterk overbevisning i alt gjør. Uansett om dette er en arbeidsperiode eller ferietid, sørger du for å berike livet ditt så mye som mulig. I juli legger du planer for høsten, og ideene dine kan tidvis være nokså ville. Du har stått og stampa på samme stedet altfor lenge, så nå vil du gjøre noe med dette. I slutten av perioden er det nok en gang fullmåne i ditt eget tegn, og det gir deg all den energien du trenger.

VANNMANNEN (21. JANUAR – 19. FEBRUAR)

Det blir en ganske rolig start på måneden. Fram til nymånen 6. juli har du veldig lite å gjøre på jobben og hjemme. I midten av perioden forandres plutselig alt – da gjør du en større investering som til gangs kommer til å kreve all din tid og hele ditt engasjement. I denne perioden blir det mindre tid til familien, men slutten av juli byr på en annerledes, men veldig givende reise.

FISKENE (20. FEBRUAR – 20. MARS)

Perioden innledes med en skikkelig krangel. Denne konflikten har ligget og modnet i lengre tid, så nå er det nødvendig, og sikkert litt fint, å få rensa luften. Etter nymånen begynner du å tenke i retning av en forandring av bosituasjonen. Det kan være en investering i et nåværende hjem eller at du flytter. Midten av perioden handler om å ha det moro og nyte sommeren. Juli blir en svært sosial måned, der du treffer mange nye mennesker.

Her kan du lese hele årshoroskop for 2024.

Powered by Labrador CMS