horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 30. september

Slik blir din lørdag.

Publisert

Dagens horoskop er sponset av «O.P.I Big Zodiac Energy».

Hvilken neglelakk passer ditt stjernetegn?

Væren 21/3-19/4 

På lørdag vil du bare gjøre morsomme ting. Det kan være å reise bort eller finne gleden i nærmiljøet ditt. I dag dropper du alt som heter plikter. Vask og rydding kan vente; det er underholdning som gjelder. Dette blir en dag hvor du tør litt mer enn vanlig og sørger for å være aktiv.

Tyren 20/4-20/5 

Lørdagen byr på natur og frisk luft. Det er en dag hvor du er utendørs både for å hente energi fra naturen og for å kunne tenke klarere. Det blir en herlig dag hvor du nyter øyeblikket. Ettermiddagen og kvelden handler om andre favoritter som å lage mat eller bake.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag havner du i en situasjon der du forventes å ta ledelsen. Du liker ikke å være leder, enten det gjelder en familieutflukt eller et prosjekt på jobben. Du bidrar gjerne med entusiastiske ideer og kritikk, men du vil ikke være den som driver ting fremover. Dette blir en nyttig øvelse for deg.

Krepsen 21/6-22/7 

Lørdagen handler om å prøve nye ting og være litt tøffere enn du pleier å være. Du kan ta noen risikoer i løpet av dagen, men ingenting som er for farlig. Krepsen kan være litt eventyrlysten i dag, men det er en type mot som bygger på beregnet risikotaking, ikke tåpelig uansvarlighet.

Løven 23/7-22/8 

Denne helgen handler om å være aktiv og gjøre ting. Enten tilbringer du den med venner, familie, eller til og med alene hvis det passer deg bedre. Løven er ikke redd for å prøve ting på egen hånd, så lenge du har noe å gjøre, spiller det ingen rolle om du ikke kjenner noen.

Jomfruen 23/8-22/9 

På lørdag prøver du å ta vare på en venn eller slektning. Du vet at vedkommende trenger hjelpen din, men insisterer på å gjøre alt på sin måte. Når du takler denne personen, kan du kanskje få litt innsikt i ditt eget atferd når du blir vanskelig. Kvelden byr på en morsom opplevelse.

Vekten 23/9-22/10 

Lørdagen ser ut til å handle om en konkurranse eller en form for sport. Selv om du er tilskuer, har du mye å bidra med, både i råd og meninger. Det blir en morsom og stimulerende dag som går veldig fort. Kvelden handler om å gjøre ting riktig eller å la være å gjøre dem i det hele tatt.

Skorpionen 23/10-21/11 

Skorpionen handler ofte på følelsene sine, og i dag er intet unntak. Du følger din lidenskap, men angrer også på en del av handlingene dine fordi de er så impulsive og ikke gjennomtenkte. Spesielt i forholdet til en bestemt person har du en tendens til å si og gjøre ting som du senere angrer på.

Skytten 22/11-21/12 

I dag legger du hverdagen bak deg og går helt opp i helgen. Det blir en koselig dag som byr på nye kontakter og interessante aktiviteter. For deg er det spesielt viktig med stimuli på fritiden nå som vi går mot mørkere tider. Du kan lett føle deg litt låst når høsten kommer.

Steinbukken 22/12-19/1 

Hvis du har fri denne lørdagen, tilbringer du gjerne tid med vennene dine. Du kan til og med ta en kort tur for å besøke noen som bor i en annen by. Vennskap er viktig for deg, og du anstrenger deg for å vise hvor mye du setter pris på å ha disse menneskene i livet ditt.

Vannmannen 20/1-18/2 

På lørdagen drar du gjerne ut i skogen eller på landet. Du trenger litt ny omgivelse rundt deg, og fremfor alt ønsker du å treffe familie og venner. Det blir en herlig dag som gir deg mye positiv energi. Kvelden handler hovedsakelig om god mat og kos hjemme.

Fiskene 19/2-20/3 

Denne helgen fokuserer du mye på den nærmeste familien din. Du har dårlig samvittighet for at du har forsømt dem i det siste, og i dag prøver du å kompensere for din manglende oppmerksomhet. Det blir en varm, hjertelig og herlig dag.

Powered by Labrador CMS