horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 15. april

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen handler om familien eller veldig nære venner. Det blir en harmonisk dag der du ikke trenger å tenke på hva du sier eller være redd for misforståelser. I dag passer det bra med en kortere utflukt i nærområdet. Du får se nye ting og det kan gi deg inspirasjon.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen blir en dag der du tilbringer tid med familien. Du er gjerne mye utendørs og unner deg både noe du trenger og ting du bare vil ha. Dette blir en herlig dag selv om den tar litt energi fra deg. Husk å spise jevnlig og å hvile for å holde ut.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag skjemmer du deg bort skikkelig. Det kan være at du unner deg en god lunsj eller middag, men det kan også være litt luksus som å ha et hjemmespa eller kanskje et frisørbesøk. Dagen oser av ro og glede. Under denne dagen passer du også på å kjøpe noe fint til deg selv.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er det hjemmekos og kreativitet som gjelder. Du fikser hjemme, og det kan være storrengjøring, omrokkering eller renovering. Dagen handler også om familien og om å tilbringe tid sammen. Kvelden blir like koselig som dagen. Da er du sosial og utadvendt.

Løven 23/7-22/8

I dag slipper du løs din mer kunstneriske side og det gir veldig fine resultater. Uansett om du skaper for deg selv eller noen andre, er både ideene dine originale og litt utfordrende. Kvelden handler om nyheter fra en slektning.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag er du kreativ hjemme. Du lar fantasien flyte og gir uttrykk for både kunstneriske og litt uvanlige ideer. Resten av familien kan ha vanskelig for å forstå visjonene dine, men du vet at du har god stil og det viser du igjen i dag.

Vekten 23/9-22/10

Også lørdagen handler om aktivitet og å holde seg i gang. I dag kan du ha tatt på deg en form for ansvar for å hjelpe til. Det blir en morsom og sosial dag der du får muligheten til å møte mange nye og interessante mennesker. Kvelden blir like hyggelig som dagen.

Skorpionen 23/10-21/11

Lørdagen handler om vennskap og om å åpne seg og dele følelser. Selv om Skorpionen ofte oppleves som følsom, er det vanskelig for omgivelsene å tolke tankene og meningene dine. Du oppleves ofte som litt hemmelighetsfull.

Skytten 22/11-21/12

I dag er det venner som gjelder. Det kan være fest og moro, men det kan også bli en dag hvor dere bare henger sammen og prater og koser dere. For deg er denne typen dager veldig viktige for at du skal kunne lade opp med positiv energi. Vennene dine betyr alt for deg.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag knytter du nye kontakter og du får oppleve og se en hel del fascinerende ting. Det blir en dag full av inntrykk både for øynene, sjelen og smaksløkene. I løpet av dagen oppdager du litt av din egen stil når du shopper.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har et spesielt prosjekt eller interesse som har stått og stampet en stund, men nå får du muligheten til å komme videre med det. Denne dagen handler mye om å kunne være kreativ og se ting vokse fram. Du elsker når noe du gjør sakte, men sikkert begynner å ta form og gå fra tanke til virkelighet.

Fiskene 19/2-20/3

I dag utforsker du nye miljøer. Du kan være på reise eller bare utvide horisonten i nærområdet. Uansett hvilket eventyr du gir deg ut på, blir det en uvanlig god og berikende dag. På lørdag snakker du ut med en slektning som du har hatt en konflikt med.

Stemte gårsdagens horoskop?

Powered by Labrador CMS