horoskop

Dagens horoskop: Fredag 14. april

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

På fredagen vil du føle deg anklaget av en venn eller kollega. Det handler om en feil du har gjort. Du er klar over at du har gjort feil, så du blir sint når vedkommende peker på det åpenbare. Væren har vanskelig for kritikk, spesielt fra denne personen.

Tyren 20/4-20/5

På fredagen utforsker du nye områder. Det kan være et heldags eventyr eller du kan dra ut etter jobb. Det blir en god dag der du unner deg litt luksus. Det er viktig for deg å kunne krydre hverdagen med litt ekstra. Hvis du shopper, har du store muligheter for å gjøre virkelig gode kjøp i dag.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er fredag og tankene dine er alle andre steder enn på jobb. Her gjelder det å finne en måte å holde fokus til det er på tide å dra hjem. Kvelden ser ut til å by på underholdning. Det ser også ut til at du har gode sjanser for å møte nye spennende mennesker i dag.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er det fest som gjelder. Du vil ut og møte mennesker. Du prøver å dra en venn med på eventyrene dine, og du kan lykkes hvis du velger ordene dine med omhu. Kvelden blir strålende morsom og byr på fest. Det er en god sjanse for å møte nye, spennende mennesker denne dagen.

Løven 23/7-22/8

I dag er du mye mer sosial sammenlignet med resten av uken. Det er fredag, og du har en lang, deilig helg foran deg. I dag er du i uvanlig godt humør, og du sjarmerer alle du møter. Kvelden består av latter og moro.

Jomfruen 23/8-22/9

Fredagen blir glitrende og deilig. Du er i strålende godt humør, og det lyser gjennom i alt du tar deg for. Denne dagen byr på utfordringer, men også på belønning for arbeidet du legger ned. Kvelden handler helt og holdent om å ha det gøy og å by på seg selv.

Vekten 23/9-22/10

Hvis du jobber i dag, kan du virke forvirret. Tankene dine er på alle andre steder enn på jobben, og du gjør flere feil som må gjøres om. Hvis du har fri, er du gjerne aktiv utendørs. Da er du i ditt rette element og kan helt og holdent være i nuet.

Skorpionen 23/10-21/11

Fredagen bringer frem det beste i deg. Ikke bare er det begynnelsen på helgen, men det er også den dagen som har den sterkeste positive påvirkningen på tegnet ditt denne uken. I dag er du sosial, sjarmerende og veldig vanskelig å motstå. Du vikler alle du møter rundt lillefingeren.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en herlig, men veldig intensiv fredag hvor du knytter verdifulle kontakter både privat og på jobb. Du er uvanlig lett til sinns og lett å like akkurat nå. Du har slipt bort dine skarpeste kanter, og det gjør at du oppfattes som myk og vennlig.

Steinbukken 22/12-19/1

Fredagen begynner tidlig og slutter sent, og i mellomtiden er alt et rent eventyr som både kan være veldig morsomt, men delvis litt utfordrende. Du utfordrer deg selv på mange måter i dag, men det gjør også at du føler deg tryggere i nye og annerledes miljøer. Dagen handler også om å gjøre funn.

Vannmannen 20/1-18/2

På fredagen prøver du å få unna litt oppgaver som har blitt liggende på grunn av tidsmangel. I dag er det et tomrom i timeplanen din, og det passer bra å binde sammen løse tråder. Denne dagen handler også om venner, å treffes og ha det gøy.

Fiskene 19/2-20/3

I dag skal du være åpen for nye, litt dristige tanker. Å bare holde seg innenfor gitte rammer er egentlig veldig kreativt drepende for Fiskene. Du trenger å teste grenser og tørre å tenke annerledes, noe du får mulighet til i dag. Kvelden blir rolig, men koselig.

Powered by Labrador CMS