Dagens Horoskop: Onsdag 27. Januar

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du får masse respons av en sjef i dag. Det meste er utelukkende positivt, men det er også noen negative tilbakemeldinger. Du opplever også noe som gjør deg mistenksom. Det handler om et møte som oppleves alt annet enn tilfeldig.

Tyren 20/4-20/5

I dag får du muligheten til å komme ajour med ting som har hengt over deg en stund. Det blir en morsom og produktiv dag som flyr avsted. Dersom du har mulighet burde du tilbringe litt tid utendørs i naturen. Frisk luft klarner tankene.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tar tak i et prosjekt på jobben som har blitt liggende fordi ingen vil ta tak i det. For deg er det viktig at du ikke unngår kjedelige oppgaver, men heller tar tak i dem. I løpet av ettermiddagen får du høre om et prosjekt som har gått skeis. Det finnes fortsatt muligheter til å rette opp i dette.

Krepsen 21/6-22/7

Alt du trenger nå er litt stillhet og ro, slik at du kan planlegge litt fremover. Den siste tiden har det gått veldig opp og ned med hvor mye du har å gjøre på jobben, og nå ønsker du å ligge i forkant.

Løven 23/7-22/8

I dag får du en beskjed du har ventet lenge på. Det blir til og med bedre enn du kunne håpe på, og endelig kan du se fremover. En overraskelse får deg til å tenke nytt angående en forespørsel.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er trøtt og irritert, og dette påvirker ditt humør slik at du stresser når du egentlig burde ta det med ro. Det er ikke sikkert at du selv merker dette, og derfor kan det være luft at du ber om unnskyldning når en kollega gir deg et underlig blikk.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om en vektskål der mye kan endres på kort tid. Du har mange beslutninger du skal ta, og som du allerede vet, trives du ikke med raske beslutninger. Det kan til og med hende at du fryser helt til, og ikke klarer å ta et eneste fornuftig valg.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag prøver du å tenke praktisk. Alt har gått på følelser og gjetning i det siste, at det kan være forfriskende med litt tall og fakta. Dagen handler om økonomi, investeringer og fremtiden.

Skytten 22/11-21/12

Du er rolig, og det er bra. Akkurat nå lønner det seg ikke å henge seg opp i småting, selv om det kanskje finnes en god grunn til å bli opprørt. En venn kommer med en fantastisk nyhet, som han/hun vil dele med deg. Du er virkelig glad på denne personens vegne.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag prøver du å komme i mål med noe som du har ligget bakpå med en stund. Du kommer til å merke at det faktisk var mer enn du trodde. Du gleder deg over at din kunnskap er såpass dyptgående som den er. Kvelden byr på lett trening.

Vannmannen 20/1-18/2

Du undervurderer en venn, og det er aldri lurt. Denne personen er ikke så nære deg egentlig, og det gjør at denne personen heller kan velge en karrieremulighet over et vennskap. I løpet av ettermiddagen får du sjansen til å ta vare på noen som ikke har det så bra. Dette er din måte å vise denne personen hva han/hun betyr for deg.

Fiskene 19/2-20/3

Du har masse å gjøre i dag, så det gjelder å holde et høyt tempo hele dagen. Uansett hvor trøtt eller umotivert du er, så må du prøve å holde tempo. Kvelden byr på fine aktiviteter. Du kobler av fra jobb.

Powered by Labrador CMS