Dagens horoskop: Torsdag 19. mai

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Torsdagen handler om å være den første til å sende inn et forslag. Her er det mer fart enn grundighet som

gjelder. Sjefen din antar at dette er mer en skisse av et mer solid forslag som vil komme senere. Kvelden handler om penger, drømmer og store utgifter.

Tyren 20 / 4-20 / 5

I dag er du på banen igjen. Det har skjedd litt denne uken og de nye rutinene har deg energien du trenger. I dag setter du en stopper for visse menneskers spekulasjoner. Noen av kollegene dine er altfor flinke til å sladre og det skaper et usunt arbeidsklima.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Det er ikke lett å se hvilke muligheter som tilbys deg akkurat nå fordi det så mye så fort. Du trenger å ta et skritt tilbake og tenke på din nåværende situasjon, hvor du skal og hvem hvor du vil være. Først når du vet hva du vil, kan du ta forskjellige beslutninger angående fremtiden.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du føler deg litt skjøvet vekk fra en sosial kontekst og det sårer deg. Dette gjelder mennesker som du anser som veldig nære og av en eller annen grunn har de valgt å ekskludere deg fra visse aktiviteter. Vær ærlig og spør rett ut i stedet for å gå rundt og gruble.

Løven 23 / 7-22 / 8

I dag begynner det å ryke ut av ørene dine når en person kommer inn og tar over. Du har veldig vanskelig for å dele ansvaret med noen, spesielt hvis det er en person med spisse albuer. I løpet av ettermiddagen ser det ut til at du har planlagt en fysisk aktivitet.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Det er en viss stahet i deg akkurat nå som får deg til å sukke høyt hver gang ting endrer seg. Du liker rutiner og er et vanemenneske i stor skala, så du blir frustrert når sjefen går inn og endrer rutinene dine i dag.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du tar ansvar, står på og er en god kollega, noe dine medarbeidere setter pris på. Du får kanskje ikke alltid høre hvor godt alle liker deg, men hvis du stopper opp og ser rundt deg, vil du se at folk viser det i små gester. I dag blir en morsom og vellykket dag.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Det finnes ulike typer problemer og de fleste kan løses hvis du bare er litt kreativ og løfter blikket. I dag støter du imidlertid på noe som krever en innsats utenfra om det skal løses. Innse at du ikke kan takle dette selv, svelg stoltheten og be om hjelp.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du er lei av en kollega som stadig skryter av kunnskapen sin. Du kan være ganske tolerant for at folk har god selvtillit, men denne personen mangler virkelighetens forankring. I dag kan du ikke motstå fristelsen til å sette denne personen på plass.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

I dag er det din tur til å skinne. Du får være stjernen som alle ser opp til og som alle vil være sammen med. Dette er en litt ny rolle for Steinbukken og du kan finne det vanskelig med så mye oppmerksomhet. Samtidig er det både smigrende og en morsom opplevelse.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du har vanskelig for å bestemme deg for hvordan du skal opptre mot en i din nærhet som styrer og steller mye. Du vil ikke starte en konflikt, samtidig som du vil bli irritert over vedkommendes ufølsomhet. Ellers en ganske rolig og hyggelig dag.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du ser et behov for å demonstrere din evne til å trekke raske konklusjoner i dag. Bare vær forsiktig slik at viljen til å handle raskt ikke overskrider nøyaktigheten din. Det er en advarsel for uforsiktighet som kan føre til unødvendig ekstra arbeid. Kvelden byr på en sosial aktivitet.

Powered by Labrador CMS