Dagens Horoskop: Tirsdag 5. Oktober

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen handler om å gi etter og om å omjustere. Du er ikke så god på diplomatiske løsninger, men du har blitt vandt til å inngå kompromiss når du arbeider gruppevis. Kvelden blir innholdsrik og veldig interessant.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen blir betydelig roligere enn mandagen, men det er likevel en del ting å ta tak i etter mandagens kaos. Heldigvis tenker du mye, og du er en person som hele tiden ønsker å ligge et steg foran, noe du vinner på i dag. Kvelden byr på gode nyheter.

Tvillingene 21/5-20/6

Du trekker deg unna fordi du ikke vil høre meningene til en person som alltid tråkker deg på tærne. Det er som om de vil såre deg, men så angrer de seg alltid når de har gjort det. Du er lei av personens destruktive oppførsel, men du vet ikke helt hvordan du skal håndtere situasjonen.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av tirsdagen undersøker du flere muligheter for forandringer som har med jobben å gjøre. Du har kommet til et punkt hvor du har innsett at det er på tide å søke deg videre for å nå nye mål. Kvelden blir hyggelig og revolusjonerende.

Løven 23/7-22/8

Du er ambisiøs i dag, men du bør ikke la det stå i veien for kreativiteten din. Du legger ofte det ene til siden til fordel for det andre, men du får det beste resultatet ved å kombinere begge deler. Kvelden handler om å se muligheter istedenfor hindre.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er mer temperamentsfull enn du vil innrømme og ofte koker det i toppen selv om du gjerne fremtrer rolig. I dag er en slik dag hvor visse personer lykkes med å komme under huden din, men sett utenfra virker det som om du har en engels tålmodighet.

Vekten 23/9-22/10

Denne dagen handler om små og store beslutninger. Du er på vei mot et veiskille og da gjelder det å kunne ta raske og målbevisste valg. Du er ikke akkurat det tegnet som er mest kjent for å ha et talent for å ta avgjørelser, men det er kanskje på tide å lære seg det.

Skorpionen 23/10-21/11

Tirsdagen handler om å se skjønnheten i de små detaljene. Det er lett å se helheten, men det er ofte de små tingene som utgjør forskjellen mellom noe som er bra og noe som er utmerket. I dag er det du som skaper disse små forskjellene i arbeidet ditt.

Skytten 22/11-21/12

Du sutrer så mye i dag at du går lei av deg selv. Du lurer på hvor den sorgløse personen som tok livet med ro har dratt og hvem denne surpompen som har erstattet dem er. Mye handler om å være komfortabel i hverdagen, så spørsmålet er om du egentlig er det.

Steinbukken 22/12-19/1

Tirsdagen byr på flere utfordringer og du setter virkelig pris på dem. Du synes det er fint å kunne vise frem talentene dine i ulike sammenheng. En kollega har begynt å tilbringe mer tid med deg eller i din nærhet, og du har ikke lagt merke til det før nå.

Vannmannen 20/1-18/2

Gjennom tirsdagen vil du være direkte uten å såre noens følelser. Det kan være vanskelig å både uttrykke seg ærlig samtidig som man er skånsom, spesielt når det handler om tilbakemeldinger på en kollegas arbeid.

Fiskene 19/2-20/3

Du er i et skikkelig dårlig humør i dag. Månen påvirker tegnet ditt negativt og det etterlater en skygge av misnøye over dagen. Egentlig er det ingenting å gjøre med denne typen påvirkning. Det er bare å holde ut med vissheten om at det kun er midlertidig.

Powered by Labrador CMS