Dagens Horoskop: Tirsdag 24. August

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av tirsdagen innser du at en person er borte eller syk, og du føler deg skuffet. Du vet ikke helt hvorfor, men personen får deg alltid til å dra litt ekstra på smilebåndet. Av en eller annen grunn føles det litt hyggeligere når de er der.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen blir roligere enn mandagen. Du har bedre kontroll og du kan puste ut. I dag mottar du nye oppgaver og innser at det både er bra, samtidig som det kommer til å ta en del tid å møte kravene. Kvelden handler om å videreutvikle en privat interesse, og kanskje om å trene.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har en tendens til å zoome ut når ting blir uinteressante, og det skjer i dag. Problemet er at du kan gå glipp av veldig viktig informasjon som du kan ha bruk for senere i høst. Kvelden handler om et vennskap og intriger.

Krepsen 21/6-22/7

Du slutter aldri å forbløffe en eldre slektning. Akkurat når de tror at de har forstått hva det er du vil så endrer du mening, og det forvirrer dem. I løpet av dagen viser du en usedvanlig stor godhet. Kvelden handler om en flørt som er i ferd med å bli litt seriøs.

Løven 23/7-22/8

Du lurer på noe som gjelder en venn, men føler deg ikke helt komfortabel med å spørre rett ut. Personen har en tendens til å være litt hemmelighetsfull, og du respekterer dem for mye til å trenge deg inn i deres private sfære. I dag får du en beskjed via e-post eller brev.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er en seriøs person som ofte tar arbeidet ditt litt for alvorlig. Selv om du innerst inne vet at verden ikke kommer til å gå under om du slapper litt av, behandler du pliktene dine som om det skulle vært så alvorlig. I dag lykkes en kollega med å få deg til å slappe litt mer av, og det har du godt av.

Vekten 23/9-22/10

Du har gjort en god innsats denne uken, men uken har tross alt akkurat begynt. Du føler at du ikke orker å bruke så mye energi som det kreves for å få de resultatene sjefene dine forventer av deg. Du har rett og slett ikke et godt nok tempo enda.

Skorpionen 23/10-21/11

Det er en person som presterer litt bedre enn deg hele tiden, og det synes du er irriterende. Det er som om de bruker deg som målestokk for å alltid havne et steg foran. Det handler om konkurranse, men den finnes ikke. Kvelden byr på en glad overraskelse.

Skytten 22/11-21/12

I løpet av tirsdagen oppdaterer du en kollega som har vært borte om alt som har skjedd. Det er en del informasjon personen må få inn, og sjansen er stor for at du glemmer noe viktig om du ikke forbereder deg på dette møte på forhånd. På kvelden er du i festhumør.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har planer om å reise eller midletidig bytte miljø denne tirsdagen. Det blir virkelig den kickstarten du trenger for å komme i gang til høsten. Den kommende uken kommer du til å knytte mange nye og verdifulle kontakter.

Vannmannen 20/1-18/2

Du trekker deg litt unna i dag. Det er viktig at du får tid til å gjøre det du skal på jobb ettersom du ikke kommer til å kunne holde på like lenge som til vanlig. Dessverre er det personer som ikke oppfatter signalene dine og fortsatt søker deg opp. Ettermiddagen byr på et velkomment bytte av miljø.

Fiskene 19/2-20/3

Du har et oppdrag som ikke går så fort som du skulle ønske denne tirsdagen. Du innser at personen som har gjort forarbeidet har slurvet en hel del og etterlatt mye arbeid som burde ha vært klart. Kvelden handler om å være oppriktig.

Powered by Labrador CMS