Dagens Horoskop: Søndag 5. desember

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du tar det med ro i dag, og nyter fridagen. Denne dagen passer godt for familie og julekos. Selv om du vanligvis ikke bryr deg om tradisjoner så synes du det er hyggelig å sippe på en gløgg og spise pepperkaker, samtidig som du dekorerer et pepperkakehus.

Tyren 20/4-20/5

Denne søndagen blir fredfull, og du er gjerne innendørs ettersom det er så kaldt ute. Dersom været er mildere tilbringer du gjerne deler av dagen utendørs. En rask gåtur, lunsj med venner, eller litt juleshopping kan være noen av aktivitetene på menyen i dag.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er litt irritert på alt og alle i dag, så du holder deg gjerne unna andre mennesker. Kvelden i går ble senere og kanskje litt festligere enn du hadde regnet med, og det påvirker dagens status. Tillat deg å ta det med ro. Noen ganger trenger man en dag for hvile.

Krepsen 21/6-22/7

Du er en person som elsker julen og alt det innebærer. Mange Krepser kan begynne å knaske pepperkaker allerede i august, og ta frem julebelysningen så fort det blir mørkt ute. I dag tar du vare på din forkjærlighet for advent gjennom å skape julestemning i hjemmet.

Løven 23/7-22/8

Denne søndagen handler om å treffe venner, slappe av sammen, og bare nyte livet. Det blir en bra dag der du virkelig kan hente energi sammen med dem du elsker. Kvelden byr på en uventet samtale.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag prøver du å rekke noe du har lovet å gjøre, men utsatt altfor lenge. Du vet at det vil glede noen i familien når du endelig tar fatt på det.

Vekten 23/9-22/10

Du er i et strålende humør i dag. Det er masse energi og vilje i ditt stjernetegn og den bruker du på å gjøre det koselig i hjemmet. I løpet av dagen møter du en person som både overrasker og utfordrer på samme tid.

Skorpionen 23/10-21-11

Det er en person du ikke helt forstår deg på. Uansett hvor hardt du prøver å sette deg inn i hvordan vedkommende tenker, så er deres logikk utenfor det du kan forstå. Du må bare innse at dere ikke bare har ulike meninger, men også ulik oppfatning av verden generelt.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en interessant og krevende dag der du tvinges opp av sengen tidlig. Dagen blir intensiv og inneholder like mange spørsmål som svar. På kvelden er du trøtt, men samtidig fornøyd med egen innsats.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en passe intensiv dag der du veksler mellom ro og intensitet. Du føler deg mer selvsikker i dag, og du begynner å få oversikt på hva det er du vil gjøre. I løpet av kvelden møter du en person som imponerer deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har en vilje til å gjøre det rette i dag, og denne viljen er veldig sterk i ditt stjernetegn. Du lengter etter å forandre noe i hverdagen, men i denne mørke tiden har det vært vanskelig å sette i gang planer. I dag har du endelig litt energi til å se fremover.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir morsom, men intensiv. Du rekker kanskje ikke alt du vil, men er likevel fornøyd med det du har rukket når kvelden kommer. En stor del av dagen handler om familien, og dere samles rundt et felles prosjekt.

Powered by Labrador CMS