Dagens horoskop: Søndag 14. november

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du får det du vil i dag, og du er fornøyd med det selv om du vet at dette kun er en midlertidig seier. Du bør forberede deg på kampen som kommer. Vær klar og ikke vær redd for å stå opp for dine meninger.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Dagen handler om familien og familiekos. Det kan være en aktivitet sammen, eller at dere bare tar det rolig hjemme og koser dere med en lang og god frokost. Kvelden handler om å være fornuftig, også når det kommer til vanskelige avgjørelser.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

I dag kan det hende at du feirer pappa, eller at du selv blir feiret. Dagen ser ut til å dreie seg om familie, god mat og viktigheten av å prøve å holde sammen. Det blir en tidlig kveld fordi du er ganske sliten.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Krepsen er et ekte familiemenneske, så det er ingen mulighet for at du kan glemme en bestemt person på denne dagen. Uansett om du ser forbi, ringer eller bare sender en SMS, tar du deg tid til å vise at han betyr mye for deg.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du må prøve å være litt fleksibel i dag. Denne dagen handler om å fremme andres ønsker fremfor dine egne interesser. Du har mange kompromisser foran deg, og det er viktig å gi og ta med hverandre. Kvelden byr på ulike utfordringer.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Denne dagen blir koselig fra morgen til kveld. Det meste dreier seg om hjemmet og familien, men det kan også by på litt kaffe og en og annen utflukt. For deg er det viktig at du klarer å koble fra jobben og fokusere på nuet.

Vekten 23 / 9-22 / 10

I dag velger du å ikke ta stilling i en konflikt innad i familien. Du gjør ditt beste for å unngå å bli trukket tilbake, men det er ikke så lett som du håpet, så ditt nest beste alternativ er å holde deg så nøytral som mulig.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du blir sint på en person som egentlig ikke kan sette pris på det vedkommende har i livet sitt. Du har selv lenge vært sjalu på mulighetene denne personen har, og du irriterer deg over at denne persomen ser alt negativt istedenfor for å utnytte det på best mulig måte.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Prøv å unngå en person som provoserer deg stort sett hver gang dere møtes. Denne personen er ganske flink til å finne måter å gjøre deg virkelig sint på. På ettermiddagen er det familie- og familiekos som gjelder.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du kombinerer hard trening med luksuriøs mat og hyggelig selskap. På en måte blir dette en fantastisk flott dag som vil gi deg den energien du trenger. I løpet av kvelden får du høre nyheter som gjør deg overrasket, men glad.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du investerer mye i å støtte en nær venn eller slektning. Du investerer ikke bare tid og engasjement, men også mye penger slik at denne personen kan nå sine mål. Det eneste du ber om tilbake er at denne personen gir alt, og du vil se bevis på det i dag.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du sier nei til deg selv og det resulterer i mye forvirring. Prøv å være litt mer grei i kommunikasjonen din, så blir det enklere, ikke bare for deg selv, men for omgivelsene dine. Kvelden dreier seg om et moralsk dilemma.

Powered by Labrador CMS