Dagens Horoskop: Onsdag 8. September

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av onsdagen prøver du å ordne opp i en utgift som ikke burde være så stor, men som du av en eller annen grunn opplever som komplisert. Gjennom dagen får du sjansen til å snakke med en person som kan veilede deg. Kvelden handler om en forandring.

Tyren 20/4-20/5

Du tar ingen sjanser denne onsdagen og arbeider metodisk. Du har et viktig møte og det går nøyaktig som du ønsket. Sjefene dine er imponerte over evnen din til å ha flere baller i luften samtidig. Du er en mester på å slukke branner. Kvelden blir harmonisk.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne onsdagen sier du fra når en kollega tar alt for store friheter med tolkningene sine. Du avskyr å måtte begrense ettersom du er en fri sjel selv, men av og til er personen litt vel naiv i antagelsene sine. De har ikke erfaringene dine. Kvelden handler om møter.

Krepsen 21/6-22/7

Denne dagen handler om å utfordre deg selv og om å vokse. Det finnes en person som stadig er i tankene dine, men de ser ut til å forsvinne mer og mer ut av livet ditt. Mye handler om at denne personen har endret seg og vokst det siste året, mens du sitter fast i det gamle. Det vil du forandre på.

Løven 23/7-22/8

Gjennom dagen er det viktig at du har kontroll på fakta og ikke er uforsiktig med antagelsene dine. Det kan bli en veldig fin og produktiv dag, men da gjelder det å være oppmerksom på detaljene. Vanligvis foretrekker du å jobbe med helheten istedenfor de mindre detaljene.

Jomfruen 23/8-22/9

Du diskuterer en omlegging av skjema eller arbeidsoppgaver med en sjef. Du må bare innse at det eneste dere er enige om er at dere ikke er enige. Sjefen din nekter å se problematikken som oppstår på grunn av forandringene deres. Kvelden handler om å kvitte seg med bitterheten hos en forståelsesfull venn.

Vekten 23/9-22/10

Du trosser en autoritær person kun fordi du er sikker på at du har rett, og det kommer til å få konsekvenser uavhenging av om du lykkes eller ikke. Dette er en person som ikke er vant til å bli motsagt. I løpet av kvelden får du muligheten til å møte en person du ønsker å bli bedre kjent med.

Skorpionen

Gjennom dagen er det viktig at du har kontroll på alt av fakta. Det er mye som kan gå galt, så du er nødt til å ha god oversikt. I løpet av dagen dukker det opp et forslag som høres ut som om det er litt for godt til å være sant. Om du tenker etter kommer du til å innse at det er et håp og ikke et realistisk forslag.

Skytten 22/11-21/12

Du omgås med mange nye mennesker denne onsdagen. Det blir en hyggelig og innbydende dag hvor du har masse energi. Du er betydelig mer sjarmerende og åpen enn du har vært på lenge. Som singel er du veldig flørtende akkurat nå.

Steinbukken 22/12-19/1

Du lar deg overtales til å være med på et prosjekt eller en gruppe som du fra starten av har takket nei til. Det virker som et smart valg, ettersom du ikke bare lærer en god del, men også blir bedre kjent med kollegaene dine som du ikke kjenner så godt fra før av.

Vannmannen 20/1-18/2

I løpet av onsdagen tar du tak i et eget prosjekt, men du velger også å hjelpe en venn eller slektning med et prosjekt som de holder på med. Personen har behov for veiledning for å komme i gang med arbeidet. Kvelden blir interessant og informativ.

Fiskene 19/2-20/3

Denne dagen blir ganske interessant, men også krevende på flere ulike måter. Du føler på et behov for å hevde deg mot en kollega som alltid får deg til å føle deg underlegen. Måten de pirker på deg gjør deg irritert, men ellers er det en riktig fin dag.

Powered by Labrador CMS