Dagens horoskop: Onsdag 11. mai

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du stiller spørsmål ved en sjef og det er ikke sikkert det blir så godt mottatt. Denne personen er av den gamle skolen og vil

ha de ansattes lydighet og respekt. Du har alltid hatt litt vanskelig for å tilpasse deg og det kan skape litt friksjon mellom dere to.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du er litt nervøs i dag også. Hele denne uken handler om å lære nye ting og om å gå utenfor komfortsonen din, noe som er ubehagelig. Til tross for bekymringene dine, lykkes du med det du gjør og du blir mer og mer selvsikker etter hvert som dagen går.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du er veldig vanskelig å forstå i dag og det kan skape unødvendige misforståelser. Prøv å være litt tydeligere, både i det du sier og i hvordan du tenker. God kommunikasjon er grunnlaget for denne onsdagen. Kvelden handler om en person som er forelsket.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du antar at du gjør det rette og det er forståelig, men spørsmålet er om det ikke kan være mer enn én løsning på ett og samme problem? Lytt til kollegaen din, vedkommendes løsning kan være enda mer effektiv enn din. Kvelden handler om et impulskjøp.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du trekker deg tilbake fra en person du synes er litt for mye akkurat nå. Du vil ikke være negativ, men denne personen får frem dine verste sider. Det er bra at du har så mye selvinnsikt at du skjønner at du er en del av problemet.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du ser bare muligheter akkurat nå. Venus gjør deg positiv og du kaster deg ut i utfordring etter utfordring uten at det en gang er vanskelig. En person du ikke møter så ofte hører plutselig fra seg og vil gjerne møtes. Du lurer på om denne personen har noe å si.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Det er en vilje til endring i horoskopet ditt og det er det første trinnet i en lang prosess. Du skjønner at det er opp til deg å skape muligheter, ingen kommer med sølvbrett og serverer deg sjanser. I dag har du både vilje og mulighet til å vise frem dine ferdigheter.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du kjemper for det du tror på i dag, men du gjør det på en ganske diskré måte. Du har et mål og det viktigste for deg er å nå det, ikke hvordan du kommer dit. Enten det er kompromisser eller manipulasjon du må ty til, er du forberedt på å gjøre det som kreves.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Det er ingenting du kan si eller gjøre for å trøste en venn som har blitt såret. I dette tilfellet må denne personen bare få sørge og gråte sine salte tårer. Tid er den absolutt beste medisinen, tid og en støttende venn.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Onsdagen handler om eventyr og om å se og oppleve nye ting. Det blir en morsom, lærerik og variert dag. Du klemmer også inn litt trening og annen fysisk aktivitet denne dagen. På kvelden møter du nye venner.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du blir ekstremt frustrert over en person som du må formidle noe til i dag. Hen lytter bare til seg selv og det gjør at de misser poenget i det du sier. Legg til at denne personen også kan være ganske så nedverdigende, alt i alt en deilig cocktail av alt du hater.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du tar på deg en oppgave som du vet både er tidkrevende og ganske kjedelig. Her gjelder det å ha disiplin og utføre jobben selv om tankene dine lett vandrer. Kvelden handler om en morsom fritidsaktivitet.

Powered by Labrador CMS