Dagens horoskop: Onsdag 10. august

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du trekker deg unna en person som går deg litt på nervene akkurat nå. Vedkommende er snill, men kan være veldig slitsom. Det er som denne personen suger energien ut av deg. I løpet av dagen du blir tvunget til å konfrontere en frykt du har, og det går veldig bra.

Tyren 20/4-20/5

I dag opplever du nye inntrykk og nye ting i et kjent miljø. Du ser på ditt miljø med friske øyne og en herlig energi. Dagen handler om opplevelser, om det gamle blandet med det nye, og om å nyte livet til det fulle.

Tvillingene 5/21-6/20

Du diskuterer mye med en person som står deg nær. Du har et annet utgangspunkt og det hjelper deg når du skal løse et visst dilemma. Flere perspektiver gjør det lettere er det å finne en løsning på problemet. Kvelden blir ganske stille.

Krepsen 21/6-22/7

Du forstår hva vennen din prøver å si, men det betyr ikke at du er enig i deres synspunkter. Nå bør du prøve å få vennen din til å forstå at du kan tenke annerledes, samtidig som han kan respektere deres meninger . Det blir en heftig diskusjon.

Løven 23/7-22/8

Du er litt sliten i dag og det smitter av på nesten alt du gjør. Det finnes ikke like mye vilje til å gjøre ting i horoskopet tegn som det vanligvis er. Unn deg selv en dag hvor du bare tar det med ro og tenker på fremtiden. Kvelden blir interessant.

Jomfruen 23/8-9/22

Du beskytter de svake i dag og det er mange som gjerne vil ha din hjelp. Takket være å være så empatisk som du er akkurat nå, kan du komme inn i individuelle problemer og hjelpe der det trengs mest. En god dag, med andre ord.

Vekten 23/9-22/10

Du er litt av en vinglepetter, men når det kommer til stykket, er det ikke noe nytt. Du har vanligvis vanskelig for å bestemme seg, både med små og store ting. I dag tar du en avgjørelse etter mye smerte og du kommer nok til å angre et par ganger i fremtiden.

Skorpionen 23/10-21/11

Det er en positiv energi i tegnet ditt som får deg til å handle raskt og effektivt. Du har mange gode ideer, men det er først nå du har tid til å utvikle dem. En sjefs fravær åpner for nye muligheter. Kvelden handler om en indre ro.

Skytten 22/11-21/12

Du er litt irritert på et familiemedlem eller en partner. Til en viss grad kan det avhenge av at du fortsatt ikke føler deg helt i hundre og det trekker ned humøret ditt generelt, men det kan også være fordi dere to har begynt å gå hverandre på nervene.

Steinbukken 22/12-19/1

Det er en ærlighet i deg som vennene dine er både sjalu på og samtidig beundrer. Du kan si hva du mener uten at det er vanskelig eller sårer følelser unødvendig. I dag har du virkelig bruk for dette talentet.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er litt lei av visse personer som alltid stjeler showet, og i dag sier du ifra. Det handler om et overfladisk bekjentskap, så du uttrykker deg kanskje litt hardere enn du ville gjort til en nær venn. I ditt tilfelle varer imidlertid ærlighet lengst. Kvelden overrasker.

Fiskene 19/2-20/3

Du vet du vil så mye, men du vet ikke om det kan bli slik du vil. Du prøver å være fleksibel, men du ønsker ikke ønsker å gå på kompromiss med privatlivet ditt. Det er en vanskelig balansegang, men hvis noen skal lykkes, bør det være deg. Du har det som trengs.

Powered by Labrador CMS