Dagens Horoskop: Onsdag 1. September

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en ganske ensformig dag, og du er lei. Du har ikke sett nye miljøer eller fått inspirasjon på veldig lenge, og derfor føler du en mangel på nye idéer. Kanskje burde du planlegge en utflukt eller en kortere reise for å forsøke å få tilbake kreativiteten.

Tyren 20/4-20/5

I dag maksimerer du effektiviteten din, og viljen din til å prestere viser seg i resultatene dine. Du jobber ikke bare fort, du er også nøye, noe som gjør det til en fryd å arbeide med deg i dag. Kvelden handler om etterlengtet hvile.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har vanskelig for å nekte en slektning en tjeneste, men i dag passer forespørselen deres veldig dårlig. Du vet ikke hva du skal si for å få dem til å forstå at du gjerne ville hjulpet til om du bare kunne. Kvelden byr på herlig variasjon.

Krepsen 21/6-22/7

Du sier ingenting høyt, men du tenker med utropstegn i dag. Selv om du velger å holde meningene dine for deg selv er det ikke vanskelig å forstå hva du tenker. Du har aldri hatt et bra pokerface. Kvelden handler om å ofre noe du gjerne vil gjøre for å hjelpe en venn.

Løven 23/7-22/8

I løpet av onsdagen forsøker du å sjarmere en sjef eller mentor av noe slag. Personen er litt for raffinert til å falle for knepene dine, men de blir likevel litt sjarmert av forsøkene dine. Du viser mye kreativitet og vilje i dag.

Jomfruen 23/8-22/9

Du følger en lang tradisjon i dag, og det gjør deg trygg. Du har godt av det familiære i å vite nøyaktig hva som forventes av deg. I kombinasjon med en mykhet fra Venus sin posisjon er du usedvanlig vanskelig å motstå akkurat nå.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av onsdagen sier du verken ja eller nei til en person som vil kreve et svar fra deg. Du står sterkt ved dette i dag, for du vet at du vil angre på det i etterkant om du gir etter. Dette er en beslutning du er nødt til å vurdere nøye og tenke godt gjennom.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir ikke gjort så mye i dag som du ville, men du har det hyggelig, og du er usedvanlig sosial. For en gangs skyld kjenner du at du passer fullstendig inn. Vanligvis pleier du å føle at du er tilpasningsdyktig til en hvilken som helst gruppe, men du velger likevel å holde en viss avstand.

Skytten 22/11-21/12

Gjennom onsdagen får du muligheten til å endre på noe som har gått galt. Det eneste er at du vet at det kommer til å ta mer tid enn du egentlig har, og det gjør at du tviler. Vurder hva du har å vinne på avgjørelsen lenger frem i tid.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne onsdagen har du ikke så mye å gjøre, og kan ta det ganske med ro. Om du trener så tilpasser du treningsmengden etter arbeidet, så i dag er en fin dag å legge inn det lille ekstra på. I løpet av dagen tar en person kontakt med deg og vil møtes. Du blir både smigret og overrasket.

Vannmannen 20/1-18/2

Det går litt treigt nå, men du gir ikke opp. Ved å tvinge deg selv til å komme gjennom en veldig kjedelig arbeidsoppgave føler du deg sterk og klar for litt tøffere utfordringer. Kvelden handler om å planlegge høsten.

Fiskene 19/2-20/3

Det går så som så for deg i dag. Du får ikke samlet tankene til det du vil formidle. Prøv å skrive ned hvordan du tenker og ta for deg en sak om gangen for å skape litt mer orden. I løpet av kvelden venter en overraskelse.

Powered by Labrador CMS