Dagens horoskop: Mandag 5. september

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag er du uthvilt og klar til å ta fatt på nye utfordringer igjen. Væren er vanligvis optimistisk og din evne til å legge tidligere feil til side og fokusere på fremtiden hjelper deg i hverdagen. I dag får du nyheter om penger eller fast kapital.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen handler om å ta en ting om gangen og ikke bli grinete når menneskene rundt deg kanskje ikke er så dedikerte som du er. I dag får du ros som gir deg mye energi og hjelper deg å planlegge tiden fremover

Tvillingene 5/21-6/20

Du er litt sparsommelig med ros når det gjelder en bestemt kollega. Vedkommende er sulten på å bli lagt merke til og det gjør deg nesten negativ selv om du vet faktisk at denne personen gjør en veldig god jobb. Kvelden handler om en hobby og om å ha det gøy.

Krepsen 21/6-22/7

Du blir irritert på en kollega fordi de tar så mye plass. Denne personen er både selvtilfreds og litt besserwisser, noe som gjør at du har en negativ holdning til vedkommende. I dag er en utmerket dag for å lære å jobbe med alle typer personligheter.

Løven 23/7-22/8

Du nøler, bestemmer deg og nøler igjen. Du er påvirket av Vektens tegn og det gjør det vanskelig for deg å bestemme deg, både når det gjelder store som små valg. Dette kan skape frustrasjon i hverdagen, du vet som regel hva du vil.

Jomfruen 23/8-9/22

I løpet av mandagen er du både mentalt og åndelig utslitt. Du trenger en pause og en mulighet til å komme deg unna, om så bare for et par dager. I dag er det mulig å bestille en spontan helgetur til en god pris.

Vekten 23/9-22/10

Du er sint på deg selv for å være så svak for en kollegas sjarm. Denne personen trenger bare å smile til deg og så har de deg surret rundt lillefingeren. Dessverre er denne personen en mester i å bruke situasjonen til sin fordel. Kvelden handler om sport eller en hobby.

Skorpionen 23/10-21/11

Det er en konflikt innad i familien eller i din nærmeste vennekrets, og du gjør ditt beste for å holde deg utenfor. Dessverre blir det nesten enda mer komplisert å være nøytral i stedet for å ta parti. I løpet av dagen kan det dukke opp ekstra saftig sladder som engasjerer deg.

Skytten 22/11-21/12

Du er forsiktig når det gjelder å bedømme en persons karakter. Du vet at denne kollegaen/bekjente har mye dybde og det er lett å ta forhastede beslutninger eller konklusjoner om vedkommende som så viser seg å være helt feil. Kvelden blir innholdsrik.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å lande i virkeligheten du er i nå, og det er både en interessant og morsom opplevelse. I flere år har du strevet etter å komme til et visst punkt og nå er du der. Selv om det er nye mål, unn deg selv å feire det du har oppnådd så langt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du investerer mye i arbeidet ditt akkurat nå, og selv om det er morsomt, så er det også vanskelig. Derfor unner du deg selv å ta litt fri mellom slagene og det har du gjort nylig, noe som betyr at du kommer inn i denne mandagen med ny positiv energi.

Fiskene 19/2-20/3

Du blir irritert over at noen ikke hører ordentlig på deg. Du prøver å formidle hva du føler, men akkurat denne personen virker helt uinteressert i deg. Noen mennesker kan man rett og slett kutte ut, spesielt når de stjeler mer energi enn de gir.

Powered by Labrador CMS